Min goding.

Åh hon är helt underbar min lilla skatt. Måste ju berätta vad hon har börjat göra nu det sista. Hon har i allafall ett pussel med olika djur och jag brukar sjunga sånger om dom olika djuren och ett av dem är en apa. Så då brukar jag sjunga tänk om jag hade en liten apa ompa ompa. I allafall så tar hon upp appusselbiten nu och sjunger ompa ompa faller rale ra så himla gulligt. Å vad man blir varm i hjärtat.

Veckan har inte blivit som den skulle blivit mindre jobb än det skulle bli. Efter som gullungen hade fått för sig två nätter i rad att man skulle vara vaken i flera timmar på natten. buse. Tisdagen fick vi kompa ut lite och börja senare än sju. Blev vid tio i stället eftersom vi behövde sova. Så vilken tur att det är höstlov och sjukdomar så man kunde göra så. Onsdag fick jag ta vab var då helt slut eftersom man fick 3 1/2 timmes sömn den natten. Man blir ju lite stressad eftersom man ska upp och jobba och timmarna bara går och Nellie vägrar somna.
Men natten till torsdag sov hon hela natten. Tack gumman så det blev jobb i dag. Men det blev en lugn dag på jobbet eftersom vi har så mycket bortfall.

Stumpan har ju vart glad och bara gått in för till dagis men nu dom två senaste gångerna har hon varit ledsen när jag lämnat henne. Men jag vet ju att det går snabbt över. För när man hämtar henne vill hon inte hem. Och att jag har vant mig å lämna henne.

I morgon är det fredag tjhoooo. Och min söta lillebror fyller 17 år. Så grattis Johan. och jag börjar inte jobbet förrän 11 så gött. sovmorgon med mys med min goding. Sen när jag ska jobba så ska hon var hos mormor och busa. Och min mamma längtar.  Så på kvällen blir det kalas för brorsan men min kära C är inte med för han ska jobba. Men jag tror att han är glad för det för kalas är inte favvosysslan för hans del.

Lördagen ska det krattas masssssssssssa lööööööööv i trädgården ett måste men ett fruktansvär tråkigt måste. blä. Ta in trädgårsmöblerna och grillen man skäms ju att man inte tagit in det än. Men vi har haft fullt upp alla helger men nu jävlar. Om vädret är fint kanske vi sticker i väg och grillar korv i skogen oxådet är ju så mysigt.
Söndag blir det nog storhandling. Och lite jobb för min del. MEdans min kära C och N bara kan softa eftersom dom är lediga i två veckor. Kommer ju kännas hur kul som helst på morgonen när dom kan ligga kvar i sängen å dra sig medans en annan måste ut i kylan till jobbet kommer vara mycket avis kan jag lova.

I tisdag förresten fika jag med mammagänget vi hade så trevligt. Skönt å bara sitta och tjata utan avbrott. Får vi göra om. Men oxå en träff med våra söta ungar. Nellie längtar efter dom. Och hon kommer behöva träffa er nu när hon kommer vara ledig från dagis. Så vi kan väl höras omm en träff nästa vecka eller så om alla kan. Bye

Måndag 26/10

Snart lön tjhoo kul kul. Första riktiga lönen på länge. Men det tråkiga e är att vi har masssssssssoooorrrrr av räknigar den här månaden plus att jag har en karensdag så det blir inte mycket i plånbocken i allafall.

Men vi hade en jättemysig helg min lilla familj och jag. Fredagen var vi hos en vän där vi tittade på fotboll. Och Blå vit vann så bra. Nellie lekte å härjade med Thelma och med dom anfra vuxna. Hon har blivit en pappegris väljer sin pappa istället för mig nu. Kul för pappi men det känns lite konstigt eftersom hon alltid varit en mammetjej.

Men hon är ju mer med sin pappa nu än med mig och det är ju bra för deras relation.

Tillbaka till helgen. Lördag fm tog vi det lugnt å bara myste sen drog jag å Nellie till vänersborg för marknaden C måde lite dåligt undra vad det berodde på kan tänkas att det var ölen han hällde i sig på fredagen.
Jag å stumpan fyndade en hel del blev så nöjd med inköpen.
Köpte körv å dom var himmla goa. Sen på kvällen blev det mys med pizza å dansbanskampen. John Blund kom å hämta mig tidigt tror jag sov vid tio redan i soffan så trött så. Vakna iallafall där och då var klockan fyra på natten. söndag städades det lite grann och bus lek och mys med älskade godingen.På eftermiddagen drog vi till C syster och hon klippte nellie gumman så nu är hon kortklippt å fin i håret. Vill ju att det ska ta sig och bli lite tjockare hennes hår bli av med babyfjunet. Det är ju andra gången som vi klippt henne så nu kanske det kommer i gång. SEn blev det söndags kväll med jobbångest.blä-

Har haft en bra måndag trots apt. För vi hade så lite barn plus att det är höstlov så jag kompade hela eftermiddagen så skönt. Hämtade Nellie som inte alls ville hem. Men hem kom vi och vi la oss i soffan och mös plus sov så gött i 2 härliga timmar. Sen lekte vi lagade middag innan det var dax för mig att åka till jobbet igen blä.

Nellie pellie har börjat titta på barnprogram. man ser riktigt hur hon fastnar med blicken i tv:n. Hon har aldrig haft den ro till det för. Nej nu jag trött så god natt. Bye

Blä Tisdag

Ja den här dagen har inte varit bra alls en riktig skit dag. Varit så trött både i dag och igår. Magen har krånglat och haft huvudvärk vädret hjälpte ju inte till heller. Blir dep av sånt här väder gillar det inte alls. Allt känns blä å skit med sånt väder. Jag kompa i alla fall ut 1 1/2 timme tidigare å det kändes bättre att få komma hem tidigare till min älkslingar. Han ju då träffa min stora älskling innan han drog till jobb oxå då. Så då kändes dagen bättre.

Jag å stumpan drog i allafall till Maxi  efter att C drog till jobbet. för Astrid katten behövde kattfoder och kattsand. Va ju så duktig att jag låste in nycklarna med. men tur så har ju svärmor extra nyckel. min härlig bra dag forsätte. Sen hem och då gick vi på en promenad både jag och Nellie behövde rastas. Och Nellie tycker det är så kul att vara ute och gå själv och utforska närområdet själv. Och det var riktigt skönt.
Sen hem för matlaging och ätning. Sen busad jag å Nellie en massa. Hon gillar att härja omkring i mammas och pappas säng skrattar och slänger sig  hur mycket som helst och jag tycker oxå att det är så mysigt å roligt.. vi tog även ett bad/duch i hop oxå det är syssla som vi båda tycker jätte mycket om. Å vad jag njuter av min kära dotter. Hon får mig alltid på så bra humör. Älskar dig mammas lilla goding. Så en grå dag som denna tankar jag energi av henne. Fast att hon får sin utbrott när hon inte får som hon vill så är jag glad ändå. Tänk vad man tål mycket från sina barn för skulle sambon få såna utbrott skulle det bli krig är hemma då har man inte samma tålamod alls.

I morgon gör jag min häst dag i dont like. Men jag / vi har bestämt att jag kommer gå ner i tid efter jul jag riktigt längtar. Känner att det blev alldeles för mycket att jobba heltid särskilt eftersom jag jobbar med barn. Man vill ju ha energi till sitt egna barn sambo och hem liksom.

Lördagen med Ladies night var hur bra å kul som helst lite stressig och kanske lite för lite alkhol haha men jävligt kul hade vi allafall. Och showen var hur bra som helst. Blir fler gånger detta brudar. Sen måste jag tacka för det fina halsbandet jag fick. Supernöjd blev jag. Nä nu är min energi slut å John Blund ropar på mig. Bye

Mys fredag

Hallo. Vi har haft en underbar fredag.

Slutade tidigt från jobbet. så gött. Cyklade hem i skitvädret å var genomblöt när jag kom hem. Men jag cyklar även fast det regnar duktiga mig.självskryt så i dag var jag värd cola fast det är ju jag varje dag enligt min dåliga karaktär. I allafall hem. packade badkläder och vänta på mina darlings. När dom kom fick Nellie mat och jag pratade med min sambo och fick även se hur han ser ut har nästan glömt det nu när man aldrig träffas hahha. Han var fortfarande lika söt min nalle.

Sen bar det av till badhuset med Angelica å hennes skrutt Anthon. Och barna var på det bästa humör glada å fulli bus. Fast i dag var nog Anthon busigare än Nellie i allafall i omklädningsrummet han ville bara springa i väg medans nellie stog bara still och tittade på alla som bytte om. Vi gick till rehab först är ju goare i vattnet där. Men nellie tyckte det var kul en stund men sen ville hon bada själv och det går ju inte där så till slut blev hon arg som ett bi och då var det bara att gå upp och gå till baby poolen. Där trivdes hon bättre och då kom några kompisar till Hampus och Nova med sina mammor kulkul.
Nellie bada tills hon blev blå om läpparna och ruschkannan var roligast. Men hon blev inte arg när vi gick därifrån helt chockade blev jag trodde att värsta utbrottet skulle komma men inte då. För det var lika roligt att ducha om inte roligare eftersom hon fick hålla duchslangen själv.

Sen efter badet åkte vi och hämtade min lillsyrra och drog till affären och handlade fredagsmys. massor av mums. Väl hemma blev det lek och mys med Nellie innan det var dax för sängen för lillan lite protester blev det ju för det var ju så roligt att moster var här men sömnen vann.
Jag och syrran kollade på idol och det var jätte bra i dag tyckte jag Reza och Erik var bäst.
Jätte mysigt har det vart och haft syrran här så det får vi göra om snart tycker jag och Nellie. En helt under bar fredag.bye

17 månader

Ja våran lilla goding blir 17 månader i dag. Var har tiden tagit vägen för om en månad är Nellie 1 1/2 år redan ojoj. Nu går ju tiden ännu fortare när man jobbar. Men kärleken till detta lilla undret som vi har glädjen att få uppleva varje dag blir bara större. Blir aldrig mätt på att titta på henne när hon leker och busar man blir så varm i hjärtat.

Men hon testar mig verkligen nu när jag har börjat jobba är på ett sånt humör på eftermiddagarna. blir arg för ingenting men med pappsen på fm är hon som en sol och är så glad. Men det är väl skönt för C att hon är på så bra humör lilla trollet.

I dag i allafall slutade jag tidigt så då passa vi på och åka till öf med Angelica och Anthon. Där lekte hon och hade jätte kul sen följde Angelica å Anthon med oss hem för mer bus men då var Nellie pellie riktig mammegris ville bara va i knät men Angelica tog henne så bra och då passa jag på att laga mat så tack Angelica. Men idag har ju jag fått mysa mycket med mitt hjärta och det betyder så mycket för mig.

I morgon slutar jag oxå tidigt så då ska vi bada med våra kumpaner A och A det ska bli så roligt för Nellie älskar att bada. Eftersom C jobbar eftermiddag i morgon är jag och stumpan själva på kvällen. Så då passar jag å Nellie på träffa och mysa med min lillsyrra som är 12 år och behöver semester från föräldrarna. Så vi ska göra pizza äta chips och titta på idol så kul. Sen ska dom ju köra Mickael Jacksson imorgon på idol det blir mycket intressant å titta på för jag gillade honom mycket var skitledsen när han gick bort.
Bye

Tisdag

Nellie är fortfarande inne i en period där hon vaknar flera gånger på natten. Det var ju helt ok när man var hemma för å man var för trött kunde man ju sova när hon skulle sova men det funkar ju inte nu.
Lilla älsklingen vaknad i allafall tjugo i fem och hade väldigt svårt å somna upp. jag gick i allafall upp var ju så illa tvungen eftersom jag började jobba 7. Men hon hade somnat om i allafall tokungen.

C lämna henne till dagis vigdelva i dag. skönt för henne komma i väg å träffa andra barn och leka. Men hon hade inte sovit på dagis. Så jag hämta en väldigt trött och grinig tjej. Hon sov en halvtimme i bilen för jag var tvungen å åka i väg och köpa pellets för vi har inte fått pelletsleveransen än och värme behöver vi ju när det är så kallt.

Men oj så dåligt humör hon har varit på. inte kul alls när man har längtat så efter sin lilla sessa. Men det fick bli en lite muta så att jag kunde laga mat å äta. Efter mutan var hon gladare och vi lekte bada och myste. Men oj vad tiden går fort när man är hemma på jobbet går den så långsamt. Och denna vecka jobbar ju C eftermidddag så man är ju ensam om allt så hemmet ser ut som jag vet inte vad. Men jag prioterar tiden med Nellie så det får se ut som kaos.

Blä i morgon är en bajs dag jag jobbar jätte länge så den får gå supersnabbt tycker jag men den kommer la bli segare än körv.

Torsdag tänkte jag iallafall ta med mitt lilla hjärta till öf en sväng. kul å komma dit var ju ett bra tag sen nu.
Sen på fredag blir det nog bad mys mys. Eftersom sambon jobbar fredag eftermiddag så får jag å godingen mysa själva. Den här veckan ser jag inte min sambo mycket inte kul alls.

Men på lördag är det dax för ladies night ska bli så himla roligt längtar.bye

T

Ingen sovmorgon här inte

Här ska man upp och busas före kl 7 enligt vissa. Å det är blä för vissa som vill sova. Men men upp å hoppa man har ju inget val. Så mys med välling i sängen sen upp för frukost och läsa tidnigen för jakten på billiga räkor.
Ringde Angelica och bestämde att vi skulle träffas. Så på med kläder och så drog vi iväg till maxi å JAAAAAAAAAAAAAAAAA det blev räkor mummmmmmms. Så nöjd.

Efter det drog vi i väg till en lekpark så att våra härliga godingar fick leka av sig lite å mammorna tjata lite skit.
Sen var ju dax att dra hem för lunch och sen sovning för stumpan och jag skulle till jobbet.

Kom till jobbet i tid idag duktig. sen vid halv fyra kom Nellie med pappsen till jobbet för C behövde i väg och jobba i nordkroken så att han blir färdig nån gång å stumpan tycker det är så kul. Men hon skrämer vissa barn på jobbet bara för hon är så framåt mitt lilla busfrö. Vi tog en snabbfika hos Emma oxå tack för den goa pajen.

Så nu är det mys framför tv:n och just nu är det idol men va har hänt En del är ju så dålig så man nästan bytte kanal. Eric e klart bäst Reza var bra med. Sen gillar jag calle med.

Nä nu ska jag fortsätta mysa. Ha en bra helg de la snart söndag å man sitter med värsta jobbångesten. Bye

Vilken morgon

Här log man och myste i sängen med godingen och trodde man hade god tid till jobb och dagis. Men då ringer min kära sambo och sa att motorcykeljäveln inte startar kan ni komma hämta mig. Så då fick vi eld i baken kan ni tro. Men man var ju lite förbered lagt fram kläder till mig och Nellie plus att jag sminkat mig och så innan jag väkte godingen. Så på med kläder borsta tänder och i väg. Men va härligt man fick skrapa rutorna ( NOT). Så stress till saab och många F-n ått alla tröga människor som inte kan köra bil enligt mig själv och dom J-vla ombyggnadsskiten. Hämta upp sambon ringa jobbet å säga att det kört i hop sig men att jag kommer. Hem med sambon och Nellie till dagis och sen till jobbet med fart. Och det var lika mycket f-n till jobbet med plus till min sambo som skulle anmärka på min körning passa dig du sa jag till han annars blir det stryk reta inte mig på morgonen har värsta morgon humör. Och det vet han efter 15 år i hop.

Men hade en rätt lugn dag på jobbet slutar ju ett på torsdagar å det är ju så nice. Emma pemma mötte upp mig på jobbet för att följa med och hämta sessan. SEn drog vi ner till stan där vi hann med ett besök på bibblan för lite lån av böcker sen en fika i oden cafet. Så mysigt va det. Men fika stunden blev la inte så lång för nellie tröttna och ville röra på sig.

Sen hem för matlagning och familjemys med mina goa älsklingar. Även pratat med min farsa som hade haft det så bra i krotatien med toppen väder man blir ju inte alls avundsjuk speciellt när regnet står som spö i baken SKITVÄDER:

Gött i morgon börjar jag inte förrän tolv så inget stress i morgon på morgonen. Men vi kanske ska träffa Angelica å Anthon för en lite lek på fm. innan hemgång för lunch och vila jag måste ju få godingen att somna innan 11:40 för sen är det turbo som gäller på min rosa racer till jobbet.
Och bästa av altt i morgon är det fredag tjhoo så jävla skönt med helg. Bye

Måndag igen

Var tar helgerna vägen. Det är fredag  men helt plötsligt är det söndag kväll igen. Jag hinner inte med helgerna känns det som. Märks väl nu när man jobbar.

Å i fredags var ju super sugen på räkor(älskar nämligen räkor) såg i tidningen att maxi sålde räkor i någorlunda pris men när jag kom dit var dom slut(snyft). Men nästa fredag om det kommer in räkor ska jag f-n ha om det är det sista jag gör haha. Men vi myste på tacos i stället och det är ju nästan lika bra.

Lördagen var jag å Nellisen själva. Vi myste och gossade massor plus vi sov ihop så härligt får ju passa på nu när man jobbar. Men efter vilan fick vi frågan av Angelica om vi ville komma till dom och det ville vi. Och som jag Angelica säger det är så härligt å se hur glada våra barn blir när dom ser varnadra. Dom blir så uppspelta. Vi lekte en bra stund efter som vi väntade på att C skulle komma och hämta oss han kom vid åtta och då var vi trötta allihop. Hem å mysa på Pizza och körslaget sen soffläge för mammsen och pappsen och säng för godingen.

Söndagen bar det i väg till vårat andra hem känns det som nämligen nordkroken. C har så mycket jobb där känns som det aldrig blir färdigt. Men det blir ju pengar å det är ju gött.

Nästa helg kanske jag å darling drar till liseberg det är ju sisita helgen och jag vill ju dit. Men vi får se hur det går. MEN JAG VILL: Känner att jag och sambon behöver va lite själva och bara få va. Man får ju inte glömma bort varandra under småbarntiden även förhållandet behöver tankas i bland.

Men i dag har jag varit så trött. och det beror på ett litet troll vars namn är Nellie som har fått konstiga rutiner och vaknar nästan varje natt mellan fyra och fem. Känns ju så kul när man har en jätte dag framför sig. Men det gick bra fast med en del flum. Gick tex in in en skåpsdörr i dag men jobbarkompisarna fick roligt i allafall och jag lär ju få höra detta. Nä nu ska jag ta en varm duch och sen gå och träffa John Blund. Byehär är lillskrutten en vecka gammal tror jag

RSS 2.0