Helgen som varit.

Helgen började inte så bra mådde verkligen skit i fredags. mådde illa frös ont i kroppen å huvudvärk. Tänkte allt nu kommer allt på samma gång. Men samarin å lugn å tydligen så hjälpte det för på lördagen mådde jag mycket bättre. Å det var skönt för hur kul är det å vara sjuk på en helg ok det är väl aldrig kul å vara sjuk. Men helgen har man ju planer och man ska ju mysa med familjen.

Lördagen njut vi ute i trädgården och lek med godingen härligt  gott med sol. Sen när Nellie godingen skulle  sova tog vi en sväng med bilen. Vi gillar att åka runt i bilen å titta oss omkring. Gör det ofta. Vi var även en kortis på bike å titta oss omkring. När vi kom hem tog vi oss en sväng på våra cyklar. riktigt skönt. Vi stannade till på vårviksgård där godingen fick titta på alla hönor tuppar och kaniner. Hon tyckte det var jätte kul ville inte åka där ifrån.
Men vi hade lite bråttom eftersom vi skulle på kalas. För min lilla syster blev nämligen tonåring i lördags. Grattis igen Silje till dina 13 år. Sen drog vi hem så att vi var hemma till nio för sista delen av mellienium så himla bra.

Söndagen bestod av städ å städ tråk tråk med nödvändigt, Hatar å städa. Sen drog vi väg med bilen igen haha som sakt biltokiga är vi. middag å lite mys å bus innan C åkte vi till jobbet,. Nellie i säng. Å jag bänka mig framför datorn med cola å popcorn så gött. Har snöat in på unga mödrar i danmark ser det på datorn de e fan beronde framkallatnde så kul. mycket naiva människor finns det haha.

Ha har sakt att Nellies trots inte är så farligt. Tar det tillbaka det kan jag lova jag å C håller på bli tokiga i bland på allt trots men man skrattar gott åt hennes trots oxå. Som en sak att gå in från trädgården kan ta en evighet. eller så är hon helt med på noterna å följer så snällt med. sen på väg in så är det något som händer. Dörren öpnnas på fel eller nåt. å då kommaer Nellie vulkan utbrott ljuvligt not.

Annars har Nellie den mäst envisaste förkylning som aldrig ger med sig känns som hon har varit förkyld och hostig sen januari. Å nu är det värre igen jättetätt å väldigt hosig stackars lilla sessan.
Nä nu ska jag se på ett avsnitt unga mödrar innan jag går och lägger mig. BYE

Hur göra

Ja Nellie har fått erbjudande om plats på den förskola vi valde som första alternativ när vi sökte dagisplats förra året.
så nu funderar vi på hur vi ska göra vi har till på måndag å bestämma oss.
Så hur ska vi göra är frågan. Främst jag har ju inte varit nöjd med hennes nuvarande dagis pga av olika saker som hänt.
Å för nellies del spelar det ingen roll att byta förskola. hon är ju liten än å har inga direkt starka band till henns dagis just nu. hon är ju där så lite och i den åldern hon är i nu så är leken med barnen mest brevidlekar. men det har ju blivit bättre på hennes dagis det sista å hennes inskolningsfröken gillar jag skarpt å Nellie med.
Men det lutar mot att vi flyttar henne blir ju närmare hem å jag gillar verkligen den andras gård.

Annars så rullar livet på. försöker iallafall. Tur att man har världens goaste och underbaraste unge som förgyller ens liv. Å tack vare henne tar vi oss lättare igenom allt som har hänt. Följa hennes utveckling nu är så roligt man får sånna goa skratt av bara studera hennes upptåg och lärande. Älskar dig Nellie massor.

Min stora älskling blir aldrig frisk har varit förkyld i två veckor med magsjuka och öroninflamtion mm det är faktist jätte synd om honom. Men envis som en åsna är han å vägrar gå till doktorn han väntar på att han bara ska vakna vara frisk. men han har lovat gå till doktorn nästa vecka om det inte har gått över.Här är älsklings godingen

påsk

Hej.
Vi har haft en mysig påsk fast vi har sjukdom i lilla familjen. Lillskruttan var jätte dålig hela förra veckan. hög feber å snorig å väldans hostig. Hon har har varit väldigt medtagen å helt slut å mat har inte varit lätt å få i henne. På torsdag åkte vi till vårdcentalen och godingen hade öroninflamtion.
Så det blev pencillin för gumman. Med mig är det krig för att få i henne pencillinet men med C så tar hon den så snällt så inga protester alls då. Så det är pappans uppgiften här hemma  även ge mat för hon äter mer när han är med mig.Med mig blir det bara strul å slutar med att att vi båda blir arga. för ja hon har ärvt mitt humör I NOW.
Å mat är fortfarnade blä till och med godis som hon annars älskar men det slinker inte änns ner. Å hon som fått så mycket godis. hon har lördags godis långt framöver kan jag lova.
C är oxå sjuk konstigt att inte jag har åkt på något när bägge mina älsklingar har varit så dåliga.

Jag å älsklingen var iallafall  i fredags  å åt i falköping där dom har mongoliskt mumma var det. Och mysigt för mig å C å vara lite själva och göra något mysigt å roligt. Vi kände att vi behövde det efter allt tråkigt som hänt. Medans lilla godingen var hemma och myste med mormor och resten av familjen Myren. Sen hämtade vi Nellie och fortsätte mysa hemma. Helgen har varit mycker mys och god mat åå godis.

I morgon är det dags för jobb igen blä skulle gärna vart ledig hela veckan men men jobba behöver man.

Nä nu är det Arn på tv:n så Bye

ps. Nellie var i allafall den gulligaste påskkärringen i världen i helgen. men så svår att ta kort på henne, när kameran kommer fram säger hon nej nej och vänder bort ansiktet skitunge där.ds

RSS 2.0