Hur göra

Ja Nellie har fått erbjudande om plats på den förskola vi valde som första alternativ när vi sökte dagisplats förra året.
så nu funderar vi på hur vi ska göra vi har till på måndag å bestämma oss.
Så hur ska vi göra är frågan. Främst jag har ju inte varit nöjd med hennes nuvarande dagis pga av olika saker som hänt.
Å för nellies del spelar det ingen roll att byta förskola. hon är ju liten än å har inga direkt starka band till henns dagis just nu. hon är ju där så lite och i den åldern hon är i nu så är leken med barnen mest brevidlekar. men det har ju blivit bättre på hennes dagis det sista å hennes inskolningsfröken gillar jag skarpt å Nellie med.
Men det lutar mot att vi flyttar henne blir ju närmare hem å jag gillar verkligen den andras gård.

Annars så rullar livet på. försöker iallafall. Tur att man har världens goaste och underbaraste unge som förgyller ens liv. Å tack vare henne tar vi oss lättare igenom allt som har hänt. Följa hennes utveckling nu är så roligt man får sånna goa skratt av bara studera hennes upptåg och lärande. Älskar dig Nellie massor.

Min stora älskling blir aldrig frisk har varit förkyld i två veckor med magsjuka och öroninflamtion mm det är faktist jätte synd om honom. Men envis som en åsna är han å vägrar gå till doktorn han väntar på att han bara ska vakna vara frisk. men han har lovat gå till doktorn nästa vecka om det inte har gått över.Här är älsklings godingen

Kommentarer
Postat av: Therese, Hampus & Pontus mamma

Tycker nog att ni skall ta och byta. Är man inte nöjd så kommer de bara bli mer saker som man stör sig på och Nellie kommer garanterat att känna av att du är neg. till dagiset.Vad gott att de känns lite "bättre". Vad skulle man göra utan sina barn?Nu är klädpartyt bokat. Den 4/5 klockan 17 här hemma. Jonas kommer att vara hemma o leka med de barn som kommer... Hopppas att du kan komma, var ju längesedan vi sågs.Kram

2010-04-17 @ 07:30:36
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0