Halloj igen längesen

Ett tag sen igen. jag vet sorry.

Kan berätta vad vi gjort i helgen i allafall- För den har carit jättemysig men den kunde bli ännu bättre om C hade varit med oss lite mer.

Fredagen så började jag inte förrän 13.00 så gött. Var på utvecklingssamatal för godingen. å hon är dagis lilla solstråle å lillfröken. Hon hjälper nu till med en inskolning av en liten kille. Tar han i handen ger han nappen mm min lilla skatt. Så roligt å få se kort på henne från dagis så man får se vad hon gör där på dagarna.
Nellie följde med mig på jobbet sen eftersom C jobbar ef och jag inte började förrän 13 och vi hade lite barn på mitt jobb så mysigt. Nellie hittade en kompis direkt och lekte massor med henne.
Sen när jobbet var slut bar det av till Lisa, Conny å deras ungar för grillning. så mysigt med massa go mat. En sån go potatisallad hade Lisa gjort mumma säger jag bara. Å Nellie hade hur kul som helst med Rasmus Mattias å Lina å deras hundar ville inte alls åka hem. Mattias sa då att Nellie får gärna sova över hos oss gullunge. En jätte lyckad dag som slutade lite knasigt med att avgasröret lossnade kul jul men som tur är han jag inte så långt från Lisa å dom. Så Conny gjorde en tillfällig lösning så jag kunde åka hem.

Lördag å söndag var C å grävde hos en vän. Så jag å Nellie fick roa oss själva. så vi åkte ner till badhuset båda dagarna för det har ju varit så underbart väder. Å Nellie har tyckt det varit superkul å bada. å jag har fått mycket sol men kanske ryggen fick lite väl mycket av den goda solen känns så iallafall.
Men lillafamiljen fick lördagskvällen ihop å då passade vi på å grilla å mysa.
Man undrar när vi ska få en helg ihop snart hoppas jag. men det är ju mycket grävjobb nu å pengar e kul å få.

En annan sak som är så rolig är att Nellie pratar mer å mer för varje dag så himla roligt å följa denna utveckling nu.
Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0