Lust

Nej lusten till att blogga är inte stor just nu. krafterna och lusten man har går till C och godingen och till jobbet.
På fredag är det redan 1 månad sen hon gick bort. tiden har gått så snabbt känns som om det var i går hon gick bort.
Begravningen har varit å den var fin men väldigt tung å ledsam. grina som bara den.

Men Nellie pellie mår alldeles utmärkt. är inne i en så go tid. är super glad för det mästa å orden bara bubblar ut.
Älskar henne så mycket. så härligt å bara se och höra henne. tjuvlyssnade på henne i dag när hon satt på sitt rum och jag var inne i vårat sovrum och hon hade en stor disskusion med sina dockor gullunge. Sen har hon lärt sig det viktigaste ordet Pizza haha. mammas å pappas favvo mat.

I morgon ska vi leka med våra bästisar Anthon och Angelica. Är så glad för att jag har lärt känna Angelica å att våra barn tycker så mycket om varandra. Å nu i denna stund som är har Angi hjälp mig så mycket genom att bara finnas där för mig. Tack vännen. vi älskar er med.


Å våra barn har dom snyggaste frillerna eller hur Angi.

Farväl Älskade farmor

Den 26 februari dog Nellies underbara farmor C:s mamma å min goa härliga svärmor. Sån jätte bra kontakt som jag har haft med henne är det nog inte många som har med sin svärmor. Har ju känt henne sen jag var fjorton ju. Kunde prata med henne om allt.
Så hon är så saknad. Vill inte fatta att hon inte finns oss hos längre fy F-n rent ut. så himla tungt å tomt. Å man tänker ju på Nellie oxå som inte kommer få träffa henne mer så synd för deras band var så starkt. Träffade ju henne nästan varje dag.
Men Nellie kommer alltid förbli farmors lilla docka. Britt vi älskar dig massor å saknaden efter dig är så stooor.

RSS 2.0