Toppen helg

Halloj
Så gött det har varit med långhelg men oj så fort den har gått.

Torsdag å fredag har jag å Nellie fått myst själva eftersom C har hjälpt en kompis å dränera.

Så på torsdag fm myste vi mest jag å nellie å hon var trött somnade redan kl 11 före lunch å allt å sov i tre timmar. så då passa mammsen själv på att kolla på mitt beronde framkallande program på datorn unga mammor å bara lata mig skitskönt. Sen när godingen vaknat och fått lite mat i sig gick på en promenix till C för att hämta bilen behövde handla lite grejer inför kalaset. Så i väg på lite shopping. fick handlat det jag skulle å fönstershoppat lite skor vänta du löning så ska här handlas. Älskar skor nämligen å såg en del som behöver komma hem till mig hahah. Sen hem där jag å stumpan fick mysa själva på kvällen för C var inte hemma förren halv tio å inget roligt sällskap var han heller C han knappt landa i soffan innan han sov kul jul.

Fredag vi körde C till kompisen  och jag å Nellie drog till leklandet för mycket bus. Men vi var för tidiga så det blev en sväng till gamla göfab och där hittade vi lite leksaker som stumpan ville ha halva priset å allt. en hopp drake docka å bilar blev det gömde snabbt i bagaget för det var ju födelelsedaspresenter å hon glömde bort dom.
Sen in på leklandet där både mamma å barn hade jättekul. Nellie gillar det verkligen blir kanske en sväng dit i helgen som kommer med. Stumpan somnade bilen såklart så fort hem för att fortsätta sov och det gick bra sov tre timmar igen. Efter hon vaknat åkte vi iväg för lämna tillbaka filmer å köpa lite godis lite bränsle måste man ju ha. Sen hämtade vi C för lite pizza mys. Å han var lika roligt sällskap den dag med somnade i soffan igen.

Lördag Nellies två årsdag

Nellie hade en toppen födelsedag hon var hel nöjd å så glad hela dagen. Dagen började bra med presenter från oss och bulle. Sen lekte Nellie med sina ny grejer med vi fick städa å tråka oss. Vi hade ju tänkt å ha kalas ute men vädret var ju inte riktigt med oss.
Sen i väg för hämta väldans smaskiga smörgåståtor så goooa.
Kl 3 började kalast å folket kom över 21 st blev vi, lite stimmigt å väldans varmt blev det. Nellie förstog la inte riktigt vad alla gjorde där och varför hon fick massa paket. Men så kul med så många nya leksaker å kläder. Tack alla för dom fina sakerna Nellie fick. Å lite skeptiskt  var hon till att dom barn som var med lekte med hennes leksaker men det släppte efter en stund å hon lekte själv. Men bäst tyckte hon när bara hon och Albin var kvar dom lekte länge å väl i hennes rum. Hon har fått en gungställning av Mormor å Jan-erik och nellies lata föräldrar ska sätt upp den nästa vecka har vi lovat.
Söndagen har vi bara myst och lekte med alla nya roliga leksaker. å I morgon är det dagis och Nellie ska bjuda sina kompisar på glass. Här våran underbara äslkade dotter som nu är 2 år

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0