ULLARED

Ja i morgon ska jag o C åka till ullared tjhoo. Goding får vara hos mormor så man kan helt å hållet koncentrera sig på att bränna pengar i lugn å ro haha. julklappsinköp å lite allt möligt kommer det att bli. å en å annan tomte kommer nog å slinka med.

Har nu gjort min tatuering. blev nöjd. bild kommer senare när den läkt lite grann.

Är så lycklig nu för nu börjar våran otur vända. å mycket kul framför oss  nu haha.

Ett litet kort inlägg. för nu är det mys med min goding å snart idol. Å c kommer hem från jobbet vid nio å  då ska jag å han mumsa på tacos. Bye

Tänkte bjuda på en bild på min goding men datorn ville något annat för den trilskades så jag la ner bilden

Torsdag 14 oktober

Hallo här är jag igen saknat mig eller? ah lite knäppvarning på mig sälv kan bero på att jag e lite trött.
Nellie har fast att hon har gått upp tidigt inte somnat på dagis. Å personalen har kämpat men ej vunnit kriget mot Nellie. Hon har kommit ut som segrare varje gång. Min lille kämpe.

Å man har inte märkt så mycket på henne på eftermiddagarn eller kvällarna heller att hon inte sover på dagis. Men vi har ju då bara varit hemma. Sen har ju nattningarna gått mycket lättare. Tar inte lång stund innan hon är och hälsar på John Blund.  Å idag somnade hon tjugo i sju när hon drack vällingen. Har aldrig hänt förrut. Å har hon somnat så tidigt så har hon vaknat flera gånger under kvällen men inte idag.

I lördags var vi på Emaus å hälsade på kaninerna. Å Nellie var tuffar än hon varit förrut. Sprang fram till närmaste bur å vill in. Å väl där inne så klappade hon kaninen direkt. Sen var hon supergullig där inne. Böjde sig ner till kanin å sa - Hej ninen hur mår du?. Så gulligt jag å C bara njöt av våran goding. Sen hade hon lite otur för hon blev så glad när hon fick se getterna springa löst där ute. Så hon tjoade å sa hej till getterna. Men en av getterna tyckte att Nellies glädje att se dom inte var så roligt så den stångade Nellie i rumpan. Sen nar Nellies glädje slut för getterna å gick till lekplatsen i stället.

Sen har vi en artig tjej när hon inte vill något. T.ex Kom nu Nellie nu ska vi duscha svaret man får då - NEJ TACK. Byta blöja - NEJ TACK å så vidare. man kun ju inte annat än bara le å skratta åt henne.

Nu är datum bestämt för min tatuering. två långa veckor kvar. längta längta.

Ha nästa vecka ska godingen klippa sig för första gången hos frissa. Innan har C syrra klippt men nu är det dax för ett proffs haha. Frisören lär få arbeta haha. Ska bli väldigt spännande det här hah.

Helgens planer är att jag ska försöka få min lilla familj till baldernäs där det är julmarknad mys mys. Behöver bara övertalla min sambo att det är mysigt.
Sen ska man väl kratta lite äpple å löv igen. har gort det några helger. Men har man tre äppleträd. ett päron och ett plommonträd. så blir en hel del löv. Men i år har vi slagit rekord i äpplen för fy f-N  vad mycket. å Två av trädens äpplen är inte goda alls vinteräpplen.

Är det någon som vet hur långt det är till sommaren haha. För blä för hösten å vintern. BYE

Underbar början på en dag.

Det hade jag i fredags då jag vaknar av att min lilla goding, klappar mig på rumpan å frågar - är du vaken lilla gumman. Hur gulligt är det inte. Bättre start på dagen kan man inte ha.

I helgen har väl inte hänt så mycket. Vi var å grilla korv på hunneberg å det var himla mysigt. Å nellie tycker om att vara i skogen. Vi har även stor handlat så nu har vi mat lånt fram. så skönt. dumt e att man går å små äter hela tiden när det finns massor av mat. och jag har världens sämsta karaktär jag. Så om jag ska bli smalare igen så får jag nog gå en kurs där man bättrar på sin karaktär annars e det kört.haha.


C har köpt mamma mu filmen till Nellie så nu är det mamma mu för hela slanten hon är värkligen helt såld på mamma mu och pippi.

Nellie pellie är bomtät i näsan igen. var ju inte längesen men det är ju sånna tider tyvärr. så hon får stanna i två dagar å jag vabar så att det bomtäta i näsan släpper lite grann. Fast att hon är pigg här hemma. Så är det skillnad å vara på förskolan med tjugo ungar med fart å fläkt å ingen mamma å pappa där man gossa upp sig en stund å hämta krafter. Då tar krafterna fortare slut för dom. Och små barn reagerar inte som en annan när man e förkyld å bara vill ligga i soffan utan dom fungerar nästan som vanligt det är när febertempen närmar sig 39.5 då ligger dom still. För här hemma har man ett annat lunk. lek titta på tv å lek igen. den vilan finns inte riktigt på förskolan.
Synd bara att det är just den här veckan för nu skulle hon gått hela veckan eftersom C jobbar natt. Hon är ju så sällan på förskolan gullungen. Men hon trivs som tur är å vara hemma. hon har blivit en riktig hemma råtta. Kan bli flyförbannad ibland när vi ska åka någonstans. Skricker då - VILL VA HEMMA INTE ÅKA STANS.

Nä nu ska jag snart ta mig en varm dusch innan jag går å lägger mig å läser bok i sängen. bye
RSS 2.0