Torsdag 14 oktober

Hallo här är jag igen saknat mig eller? ah lite knäppvarning på mig sälv kan bero på att jag e lite trött.
Nellie har fast att hon har gått upp tidigt inte somnat på dagis. Å personalen har kämpat men ej vunnit kriget mot Nellie. Hon har kommit ut som segrare varje gång. Min lille kämpe.

Å man har inte märkt så mycket på henne på eftermiddagarn eller kvällarna heller att hon inte sover på dagis. Men vi har ju då bara varit hemma. Sen har ju nattningarna gått mycket lättare. Tar inte lång stund innan hon är och hälsar på John Blund.  Å idag somnade hon tjugo i sju när hon drack vällingen. Har aldrig hänt förrut. Å har hon somnat så tidigt så har hon vaknat flera gånger under kvällen men inte idag.

I lördags var vi på Emaus å hälsade på kaninerna. Å Nellie var tuffar än hon varit förrut. Sprang fram till närmaste bur å vill in. Å väl där inne så klappade hon kaninen direkt. Sen var hon supergullig där inne. Böjde sig ner till kanin å sa - Hej ninen hur mår du?. Så gulligt jag å C bara njöt av våran goding. Sen hade hon lite otur för hon blev så glad när hon fick se getterna springa löst där ute. Så hon tjoade å sa hej till getterna. Men en av getterna tyckte att Nellies glädje att se dom inte var så roligt så den stångade Nellie i rumpan. Sen nar Nellies glädje slut för getterna å gick till lekplatsen i stället.

Sen har vi en artig tjej när hon inte vill något. T.ex Kom nu Nellie nu ska vi duscha svaret man får då - NEJ TACK. Byta blöja - NEJ TACK å så vidare. man kun ju inte annat än bara le å skratta åt henne.

Nu är datum bestämt för min tatuering. två långa veckor kvar. längta längta.

Ha nästa vecka ska godingen klippa sig för första gången hos frissa. Innan har C syrra klippt men nu är det dax för ett proffs haha. Frisören lär få arbeta haha. Ska bli väldigt spännande det här hah.

Helgens planer är att jag ska försöka få min lilla familj till baldernäs där det är julmarknad mys mys. Behöver bara övertalla min sambo att det är mysigt.
Sen ska man väl kratta lite äpple å löv igen. har gort det några helger. Men har man tre äppleträd. ett päron och ett plommonträd. så blir en hel del löv. Men i år har vi slagit rekord i äpplen för fy f-N  vad mycket. å Två av trädens äpplen är inte goda alls vinteräpplen.

Är det någon som vet hur långt det är till sommaren haha. För blä för hösten å vintern. BYE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0