veckans skit dag

Ja söndag e inte nån favvodag. kvällen e värst man vet då att man snart måste gå och lägga sig för att det är jobbdag dagen efter.

Fan kan man inte ta å vinna högsta vinsten på lotta så att man fick vara hemma å göra det man vill eller göra  det som faller en in just då. vilket härligt liv man skulle ha. Bara sådär ta en resa till varmare breddgradet i flera veckor spontant. härligt gott skulle det vara men tyvärr så verkar det aldrig aldrig bli sanning jävla skit.

Januari februari tycker jag verkligen inte om alls blir alltid lite depp  skitmånader. å kan det bli lite varmare tack.

Nu ska godingen få gå på dagis varje dag i fem veckor som det ser ut nu eftersom C ska jobba dagtid. Vi får se hur detta går för hon har blivit en hemmaunge och blygare än hon har varit förrut. sen är hon ganska duktigtförkyld så vi får se hur natten blir om  det blir dagis eller inte.

Vi har träffat Angi å Anthon några gånger förra veckan å vad härligt goa våra ungar e. Nellie säger nu Anthon på sitt sett. gulleplutt. sen vill hon gärna kramas å pussas. men hon pussar för hårt ibland så hårt att Anthon ramlar.

I går lördag vaknar jag av att mitt lillunderverk pussar mig på munnen kan man vakna bättre svar nej så gött.
Sen en annan grej när man säger till Nellie att man älskar henne kommer hon fra å ger en en sån härlig puss på munnen.kärlek.

veckan som kommer är det jobb. gos med familjen. träff med kompisar å umgås med min lillsyrran. så bye till nästa gång. ska inte dröja lika länge till nästa gång jsg skriver


sjuka är vi

Japp jag å lillsessan har blivit sjuka. på dagis i måndags hade inte nellie varit sig själv. hon brukar vara solstrålen där alltid glad men i måndags hade hon inte alls varit det. utan ledsen och gnällig. dom trodde att det kanske hade med det som hade varit i förra veckan.
Men vi märkte inget hemma utan då var hon som vanligt.

Där i mot kände jag att jag blev sämre på måndagen men jag kände att jag orkade jobba. väl hemma vi åtta på kvällen blev jag sämre å sämre. Natten var hemsk stumpan vaknade flera gånger så då tänkte man att nu är det magen igen.
Vi vaknade upp vid halv sju å då mådde jag skit (alltså inget jobb) feber ont i halsen och kropp. Sen var Nellie väldigt villig å ligga still med mig i soffan. så då blev jag misstänksam att nu måste det vara nåt fel med henne. Så jag tog febern å hon hade 38.5 i feber. Så det var nog en förkylning som spökade i lillsessans kropp. För hon har inte fått dom anfallen hon hade i torsdags. Å det var skönt.
Vi har i allafall legat i soffan i två dagar helt väck ,båda mår bajs. Tur är att nellie vet nu att när man är sjuk så ska man ta det lugnt för det har hon inte förstått förrut. För jag skulle inte klara av hennes vanliga tempo just nu.
Å eftersom nätterna är piss man får ingen bra sömn så är det väldigt skönt att få vila å ta det lugnt på dagarna.
Men nu hoppas jag på att vi snart är friska.

Nu har stumpan vaknat i gen så Bye från oss

Lilla Hjärtat

Först måste jag rätta mig själv. Min räddande ängel i torsdags heter ju Leif å inget annat. Gammal å ålderförkallakad som jag är.

Nu till mitt lilla hjärta som inte har haft det lätt dom senaste dagarna å inte vi föräldrar heller.
Började med i torsdagskväll att hon skricker i sömnen ajajaja. å Är helt hysterisk. Förstår inte riktigt vad det är för fel så jag ger henne alvedon å hon somnar om. Men hon vaknar många gånger under natten som går sover oroligt så något är ju fel. Tror att det är magen som plågar henne.
När hon vaknar på fredagen vid kvart över sex så är hon helt hysterisk å skricker ajaj. Hon vill somna om försöker om om igen men hon har för ont. så vi går upp. vi försöker ge henne välling men hon vill inte ha. ringer min morsa eftersom bilen krånglat så ville vi höra om hon kunde komma upp i fall vi behöver åka i väg men hon var på jobbet. ringer sjukupplysningen å hon tycker vi ska åka till vårdcentralen å det gör vi ( bilen funkar tack bilen)är där när dom öppnar men får inte tid förrän kvart i tio så vi åker hem. under den korta vägen till vc somnar N å det är ju inte vanligt när det gäller vår stumpa. sen hemma somnar hon kvart i nio å vi får väcka henne vid halv tio. och att hon somnar två gånger på morgonen då vet man att något inte stämmer med våran sessa.
Kommer till Vc å läkaren tror att det är förstopnning. så vi drar till apoteket för inköp av lavemang. ger det till henne å ut kommer baj. hon tar även välling men får fortfarande anfall av smärta men inte som på morgonen sen är det rätt lugnt med anfall. så C oc N kör mig till jobbet vid ett. Nellie somnar igen när dom kör mig. Jag jobbar till fem sen kommer dom å hämtar mig.

C berättar att hon har haft det jätte jobbigt har haft anfall i te minuter sen har det gått över så har det gått en kvart å anfallet har kommit igen å så har det hållit på hela eftermiddagen. så vi åker direkt till Jourcentralwn. där vi får gå igenom allt igen. hon får en omgång till med lavemang å det kommer mer bajs. Men hon får fortfarande ont med en kvart i mellan fast att hon har bajsat. läkaren där skriver en remiss till barnläkaren på akuten.
Å eftersom min sambo är en mes hatar sjukhus så jag ringer min mamma men hon är i norge. så då ringer jag världens toppen tjej Angi som ställer upp å följer med till akuten.

Vi kommer in snabbt. å sjukköterskan vill ha vikt å kisseprov. kan säga att det blev inget kisse prov Nellie kissa tre gånger på golvet fast att jag hade muggen beräd missa vi men Nellie var så duktig och kissad på Angi skor. Men det konstiga var att hon inte fick några smärtanfall alls när vi var där. Men läkaren trodde att det var nåt med tarmen. vi fick tre val vad vi skulle göra. Å jag valde ett av dom och det var att stanna på barnavdelningen över natten för observation av godingen. Tyckte det var bäst i fall hon skulle få så ont igen då har man ju hjälpen nära. men Nellie var inte glad över att stanna hon vill hem tog på sig sin skor hela tiden.
Men natten flöt på utan smärta å på lördagen var hon som vanligt. men eftersom det är helg tar ju läkar runden sån tid. läkaren kom först efter 13. han trodde det var förstoppning som hade plågat nellie och dom andra proverna var bra så vi fick åka hem, Jag å Nellie tyckte det var underbart. Men jag å C tror inte på att det är förstoppning utan att hon har fått i sig något å fått magknip. för haon har inga problem med bajseriet. hon pluppar oftast två gånger per dag. så vi får se.  hoppas att det aldrig kommer tillbaka.

Det här har varit fruktansvärt att se sitt barn som  man älskar mer än livet ha såna fruktansvärda smärtor å känna att man inte kan hjälpa henne alls. så maktlös fy fan. Å tankarna flyger iväg till massa sjukdommar kan jag lova. Har haft så ont i hjärtat. Men nu hoppas vi att det är över. hon har varit som vanligt gladd å pigg ätit normalt i två dagar.

Så en piss helg har det varit. Å den slutade med att jag vaknade upp med halsont å förkylning och mens tjhoooo.

dags för en ny arbetsvecka blä. med en praktikant å allt plus apt fan va kul. känner man ju inte alls för. bye här är mitt lilla bus i full gång med lek så skönt å se


stavning?????

Vad bra jag stavar. men ni fattar nog vad jag menar. fis var ordet. min dotter har det inte lätt

Mamma sluta fys jag dör å vad det luktar hahaha


Vilken torsdag

Dagen börja bra och jobbet var helt okey. Vi var å åkte pulka med barnen på jobbet och jag tycker det är lika kul som barnen åkte på hopp å greja så jag kommer la inte upp ur sängen i morgon haha gammal kärring som jag är.

sen åkte jag till nisse för jag ska vara handledare till en tjej i fem veckor. kul å få komma tillbaka till sin skola som handledare. En del lärare var kvar som jag hade när jag gick.

Sen till det stora dramma som hände på vägen hem. Vid nyströmshörna fast på andra sidan så lägger biljäveln av helt död var den. Paniken stegrar sig å jag börjar ringa till min sambo som vägrar svara ilskan börjar så smått komma. Å mer förbannad blir jag när C inte svarar å folk bakom mig börjar tuta på mig. till slut svara han men vet inte riktigt vad han kan göra han har ju ingen bil plus Nellie. kommer på att Angelica här hemma ringer henne men nej upptaget. ringer å ringer tillslut svara hon. Jag sa henne at du får komma hit å bogsera mig hon får lite panik å  säger jag kan inte bogsera men vänta lite jag ringer till någon annan å frågar. å jag försöker komma på någon annan som kan å är hemma. Men medans  jag ringer å håller på så är det flera som ställer sig bakom å tutar å jag kan lova flyförbannad blev jag på dom. tror dom att jag står där å tar en picknick eller å idioter alltså så mord tankar på halva trollhättan hade jag. tror ni att det någon som stannar å frågar om jag behöver hjälp. var NEJ. A ringer å säger att hennes pappa kommer tack tack räddar i nöden. kurt är min hjälte. som bogserar mig hem. Så idag är jag värd en stoooooor cola.

Sen väl hemma kommer Angi och Anthon hit. vi både  ärute och inne å leker å busar.
Nellie är en riktig tjej alltså. så  fort anthon tar något som hon har så gnälls det i högan sky å antthon tycker det är super kul å reta henne. det måste vi få bort lilla gnällisen.

Nä nu får jag inte sitta här för nellie vill ha välling å gå lägga sig. bye


Tisdag 12 januari

Nu är man tillbaka till verklighet fast på 75% så himla skönt känns det att jobba så. Men det blir ju inte så länge om inte min C får jobb. Hoppas hoppas att han får jobb snabbt.
Så i morgon börjar jag elva så gött å Nellie ska till dagis där hon inte varit på en månad nästan får se hur det går.

För hon har blivit blygare nu det sista. Å det tar ett tag innan hon blir varm i klädderna. Men vi får se. hon går ju bara där i morgon sen ska hon inte dit förren nästa vecka och då blir det hela veckan. Men jsg tror hon kommer tycka det är kul att få träffa alla barnen.

Blä för januari den värsta månaden tycker jag å februari är lika illa. Blir alltid lite depp och mer nu med allt med saab och C s jobb. Kan det bli mars snart eller?

Nellie pellie är så go. massa upptåg å bus som gör att man smälter. Älskar den lilla busan.
Nu när hon är hemma med pappi på fm så ser det ut som orkanen vart framme när man kommer hem ojoj. okey jag är väl inte den värsta personen på att hålla reda på hemmet men lite i allafall. men han hade tagit disken i dag. tack

Avundsjuka på alla som ska till varmare länder vill  oxå. å få lite sol på mitt bleka fläsk.

Sen skulle det inte va fel med värsta drömvinsten på lotto. Jag vet precis vad vi skulle göra då. drömma får man men när man väl vinner så är det 25 spänn på triss hahah.

Å jag skulle någon gång  inom den närmsta månaderna behöva komma iväg på krogen för lite röj å fest. Ha för var man ute varje helg nästan var en riktigt partysessa men nu aldrig, lusten har försvunnit å jag tycker hellre om å vara hemme med familj för mys. men nu börjar det suga i partytarmen lite.

Hej hopp vet inte vad jag ska skriva mer så Bye

Mina felsägningar

inget skryt det här, å skryta om att man säger fel är väl inte så värst å skryta om. Men i allafall så kommer orden felordning  i bland eller jag hittar på ord när jag inte kommer på det rätta ordet. Men i lördags så slog jag rekord i felsägning.

Jag körde bilen och min kära sambo sa något om varför gör du inte så att du fixar sidospegeln eller vad det heter så du ser bättre. Men eftersom vädret ser ut som det gör vill jag ha bägge händerna på ratten när jag kör så jag ska säga detta till min sambo men ut ur munnen kommer detta.

Jag måste ju ha bägge rattarna på bilen fattar du väl.
hahha min sambo tyckte det var skitkul och jag får höra det då och då.

sista veckan av min ledighet blä så trist. Jag njuter av att vara ledig med min lilla goding och den stora med. men han har jobbat i mellandagarna.Så jag och nellie njuter av varandra med bus lek å masssa mys. Nä nu ska jag gå och lägga en väldigt trött sessa.bye

RSS 2.0