Vilken toppen dag

Ja i dag har Nellie och jag varit med Anthon å Angelica på Liseberg. Vilken toppen dag så roligt tyckte barnen att det var. så mycket kul å se och roligt å åka karuseller. Men vädret va inte det bästa, börja bra med sol men den försvann å det blev lite kallt. Sen var det där med hur lång man är. Nellie pellie var några ynka cm från 90. så det var en del karuseller som vi fick avstå ifrån. En del förstår jag men kaffekoppen hallå jag åker ju med brevid ju. Anthon hade ju mer tur å var över 90cm. Roligaste tyckte Nellie var att åka farfarsbilarna å sagoslottet. Men Lisbergskanin var farlig barnen vågade inte hälsa på han.  Men ska all dit nån mer gång i sommar å då får allt Christer följa med. Tänkte ta med syrran då så jag å C kan åka lite karuseller såg en del spännande nya som jag inte åkt. Men är rätt trött så orkar inte skriva så mycket mer men här kommer lite bilder på våran roliga dag på Liseberg.

Här e godinarna i så söta kepsar vi hittade
Ni får ursäkta prickigkorven men finnarna har semester i mitt fejs just nu.
Suddigt men fint på Anhon å AngiSå spännande i sagoslottetDax för hambujaje å tola

Tjenare alla glada

Ä na dax å skriva i bloggen lite. Å eftersom jag sitter här hemma själv å har inget bättre för mig så. Nellie godingen sover å C är och gräver som han gjort i många helger nu börjar bli lite trött på detta nu å längtar till en helg utan jobb. Men det blir nästa helg för då är det midsommar och jobbförbud för hans del haha.
Då ska det njutas av god mat och förhoppnings vis bra väder.

Sen veckan där på drar vi i väg till öland ska bli så himla mysigt å det är vi värda efter denna himla jobbiga vår. Där ska vi bara va å njuta å vara familj.längtar. och det blir nog den enda semester veckan vi har ihop i sommar sen får vi passa på å göra saker på helgerna eftersom C jobbar hela sommaren snyft. Så jag å Nellie pellie får roa oss själva på semestern. så är det nån som har tråkigt så hör av er jag å nellie vill gärna umgås.

Jag å Nellie ska iallafall följa med morsan till norge å hälsa på släktningar och morfar. ska bli himla mysigt å vissa upp Nellie för dom och få träffa dom. För nästan all min släkt bor ju i norge å det blir inte ofta man träffar dom.

Å man bara längtar så till semestern nu å det känns på jobbet att man drar ner på takten.
Så nu hoppas jag på en kanon fin sommar med mycket sol och bad.

Ha var på hm i dag å det var ju farligt  å gå in där dom hade ju rea. Blev en del till Nellie och mig själv. Men så kul å shoppa men  det tyckte nog inte plånbocken haha för den fick ont.Bjuder på en bild på världens goaste 2 åring-
Älskar dig Nellie så mycket finns inte ord för hur mycket du betyder för dim mamma å pappaHalloj igen längesen

Ett tag sen igen. jag vet sorry.

Kan berätta vad vi gjort i helgen i allafall- För den har carit jättemysig men den kunde bli ännu bättre om C hade varit med oss lite mer.

Fredagen så började jag inte förrän 13.00 så gött. Var på utvecklingssamatal för godingen. å hon är dagis lilla solstråle å lillfröken. Hon hjälper nu till med en inskolning av en liten kille. Tar han i handen ger han nappen mm min lilla skatt. Så roligt å få se kort på henne från dagis så man får se vad hon gör där på dagarna.
Nellie följde med mig på jobbet sen eftersom C jobbar ef och jag inte började förrän 13 och vi hade lite barn på mitt jobb så mysigt. Nellie hittade en kompis direkt och lekte massor med henne.
Sen när jobbet var slut bar det av till Lisa, Conny å deras ungar för grillning. så mysigt med massa go mat. En sån go potatisallad hade Lisa gjort mumma säger jag bara. Å Nellie hade hur kul som helst med Rasmus Mattias å Lina å deras hundar ville inte alls åka hem. Mattias sa då att Nellie får gärna sova över hos oss gullunge. En jätte lyckad dag som slutade lite knasigt med att avgasröret lossnade kul jul men som tur är han jag inte så långt från Lisa å dom. Så Conny gjorde en tillfällig lösning så jag kunde åka hem.

Lördag å söndag var C å grävde hos en vän. Så jag å Nellie fick roa oss själva. så vi åkte ner till badhuset båda dagarna för det har ju varit så underbart väder. Å Nellie har tyckt det varit superkul å bada. å jag har fått mycket sol men kanske ryggen fick lite väl mycket av den goda solen känns så iallafall.
Men lillafamiljen fick lördagskvällen ihop å då passade vi på å grilla å mysa.
Man undrar när vi ska få en helg ihop snart hoppas jag. men det är ju mycket grävjobb nu å pengar e kul å få.

En annan sak som är så rolig är att Nellie pratar mer å mer för varje dag så himla roligt å följa denna utveckling nu.
Bye

RSS 2.0