Torsdag 20 maj

Vilket underbart härligt väder I LIKE. Det kan väl snälla få vara kvar det är ju så skönt. men men som vanligt kommer det väl försvinna optimist javisst haha.

Efter jobbet så träffade vi Emma å sötisen Vincent för att Nellie skulle få lite mer presenter. Å dom tackar hon så för dom var jättefina,  Nellie gillar Vincent mycket vill hjälpa han med nappen å skorna å allt. kramar å pussar han å grejar. Men hon fattar inte riktigt varför han inte kan springa tillsammans med henne. Försöker förklara att Vincent är en bebis men nja hon vill ju att han ska springa med henne ,kommer å tar hans hand å säger kom springa.

Efter att dom åkte hem mumsade vi på glass i det härliga vädret. Sen gick vi in och bytte om å så drog vi till stan. först handlade vi lite kläder till stumpan. har jy upptäckt nu när värmen kommit att hon hade ont om t.shirt så det fick bli några på lindex hittade även en fin sommarklänning för 50 kronor så sött.
Sen bar det av till snäckan där sångkalaset skulle vara. Lekte lite på elkplatsen först. Sen vi gick vi fram till scen där en jobbarkompis med barn var så vi satte oss där å vänta på att det skulle börja.
Å det var så roligt och bra tyckte både mamma å dotter. Nellie dansade runt å diggade å vädret var kanon kunde inte bli bättre. Dom om gör sångkalaset är så duktiga.
Efter åt lekte vi lite grann till sen bar det av hem. två trötta hungriga brudar kom hem till C men maten var färdig så det var bara å äta toppen.

Lillan over å det ska jag göra med snart så bye.

Självklart glömde jag kameran.

Måste

Ja jag måste bara skriva att.. finns det något underbarar än när man hämtar sin skatt på dagis. Å hon kommer springande i mot dig som ett solsken med armarna utsträckta å ropar mamma å man får sig en bamsehårdkram å pussar gosgosgos. Nej det finns det inte. Man blir så varm i hela kroppen å inget gör en så glad å alla bekymmer bara försvinner älskart.


På Nellies dagis tar dom kort på våran och bara gruppfoto. Lite tråkigt tycker jag eller mycket tråkigt. Fick det i dag å stumpan vänder sig imot kameran inte så kul.  Det är ju inte lätt å få alla bra på kortet jag vet.menmen lite tråkigt är det.

På torsdag ska vi till snäckan å lyssna på sångkalaset. ska bli riktigt kul å jag tror godingen kommer att tycka det är roligt. kör skivorna hemma å då dansar vi som tokar. Jag gillar dom skarpt. Dom är så duktiga å får verkligen med sig barnen i sångerna. Har sett dom flera gånger genom jobbet nämligen.

Vilker underbart väder vi hade på fm synd att det inte hållde i sig bara. Men njöt den stunden det varade. mer sol tack. Bye

Toppen helg

Halloj
Så gött det har varit med långhelg men oj så fort den har gått.

Torsdag å fredag har jag å Nellie fått myst själva eftersom C har hjälpt en kompis å dränera.

Så på torsdag fm myste vi mest jag å nellie å hon var trött somnade redan kl 11 före lunch å allt å sov i tre timmar. så då passa mammsen själv på att kolla på mitt beronde framkallande program på datorn unga mammor å bara lata mig skitskönt. Sen när godingen vaknat och fått lite mat i sig gick på en promenix till C för att hämta bilen behövde handla lite grejer inför kalaset. Så i väg på lite shopping. fick handlat det jag skulle å fönstershoppat lite skor vänta du löning så ska här handlas. Älskar skor nämligen å såg en del som behöver komma hem till mig hahah. Sen hem där jag å stumpan fick mysa själva på kvällen för C var inte hemma förren halv tio å inget roligt sällskap var han heller C han knappt landa i soffan innan han sov kul jul.

Fredag vi körde C till kompisen  och jag å Nellie drog till leklandet för mycket bus. Men vi var för tidiga så det blev en sväng till gamla göfab och där hittade vi lite leksaker som stumpan ville ha halva priset å allt. en hopp drake docka å bilar blev det gömde snabbt i bagaget för det var ju födelelsedaspresenter å hon glömde bort dom.
Sen in på leklandet där både mamma å barn hade jättekul. Nellie gillar det verkligen blir kanske en sväng dit i helgen som kommer med. Stumpan somnade bilen såklart så fort hem för att fortsätta sov och det gick bra sov tre timmar igen. Efter hon vaknat åkte vi iväg för lämna tillbaka filmer å köpa lite godis lite bränsle måste man ju ha. Sen hämtade vi C för lite pizza mys. Å han var lika roligt sällskap den dag med somnade i soffan igen.

Lördag Nellies två årsdag

Nellie hade en toppen födelsedag hon var hel nöjd å så glad hela dagen. Dagen började bra med presenter från oss och bulle. Sen lekte Nellie med sina ny grejer med vi fick städa å tråka oss. Vi hade ju tänkt å ha kalas ute men vädret var ju inte riktigt med oss.
Sen i väg för hämta väldans smaskiga smörgåståtor så goooa.
Kl 3 började kalast å folket kom över 21 st blev vi, lite stimmigt å väldans varmt blev det. Nellie förstog la inte riktigt vad alla gjorde där och varför hon fick massa paket. Men så kul med så många nya leksaker å kläder. Tack alla för dom fina sakerna Nellie fick. Å lite skeptiskt  var hon till att dom barn som var med lekte med hennes leksaker men det släppte efter en stund å hon lekte själv. Men bäst tyckte hon när bara hon och Albin var kvar dom lekte länge å väl i hennes rum. Hon har fått en gungställning av Mormor å Jan-erik och nellies lata föräldrar ska sätt upp den nästa vecka har vi lovat.
Söndagen har vi bara myst och lekte med alla nya roliga leksaker. å I morgon är det dagis och Nellie ska bjuda sina kompisar på glass. Här våran underbara äslkade dotter som nu är 2 år

Äntligen dax för nya bilder

På världens goaste 2 åring ( kärlek)Nellie å Anthon på vattenpalatse i febKör traktor på Emaus

ojOJOj

Vad jag bloggar mycket nu för tiden. något helt otroligt hahahaha.
Nä lusten har inte funnits alls på bra länge. får se om den kommer tillbaka någon gång.
I allafalll på lördag fyller min älskade busunge två år. Tänk vad tiden går fort nu när man har barn. Men jag blir inte en dag äldre hahaha.

Så på lördag blir det kalas för hela slanten. gött man är långledig så man kan förbereda lite. Men vi har varit lata å beställt smörgåstårot mumma.

å ÄLSKAR DEN UNGE SÅ. GRATTIS TJEJEN
NELLIE PELLIE 2 ÅR PÅ LÖRDAG DEN 15 MAJ

RSS 2.0