Måste

Jag bara måste berätta en underbar kommentar som min goding sa till mig i dag.

Vi ligger i soffan i dag på eftermiddagen å myser. Å Nellie ger mig massor av underbara spontan pussar så mysigt. Så jag vänder mig till henne å säger Mamma älskar dig så mycket. Får då som svar av Nellie - jag älskar ougurt (yougurt.) inte riktigt det svaret jag var ute efter men så gulligt å roligt haha. Min underbara unge.

Lite tur har man när man har en unge som inte är så stor för mycket av hennes vinterkläder som hon hade förra vintern passar fortfarande som t.ex hennes vinterskor. blir billigare då. Ska ta å prova hennes overoll hon hade med även fast vi köpt en ny så är det gött å ha två. Men vi har köpt höstskor till henne ett par fodrade joggingskor å ett par super läckra svart kängor med rosor på så snygga. Det är farligt dyrt å ha en tjej.

Sen om två veckor ungefär ska jag tatuera mig. längtar. Ska nämligen göra Nellies  fem månaders babyfot och hennes namn. Å så spännande. Å kommer det mer barn ska även doms fötter tatueras. Skulle gjort det förra hösten men det rann ut i sanden men nu jävlar ska det göras.

Härliga unge

Jag tänkte bara berätta en del härliga kommentarer som kommer ut ur min goding.

Nellie har precis varit sjuk med feber och man måste då tyvärr enligt Nellie ta febern. Vi har precis börat ta febern då Nellie eFter ett litet tag säger - nu räcker det.

Jag komer hem efter jobbet å Nellie springer fram till mig å vi kramas å pussas men efter en liten stund vänder jag mig åt C håll och börar prata med honom. Då säger Nellie - nej prata med pappa.

Sen älskar Nellie dom tre grisarna å vargen å kan lyssna på dom flera gånger per dag å för oss vuxna blir det lite tatigt. Vi hade väl lyssnat på den tre gånger ungefär när Nellie ville lyssna igen. C sa då nej. Hon blev lite ledsen så jag förklarade att pappa var rädd för vargen. Nu till kommentaren. Vi sitter vid matbodet å Nellie säger som jag förstog efter ett tag- pappa läd bargen. men jag tyckte hon sa först- pappa jätte bajen. fick mig ett gott skratt iallafall.

Sen var mina föräldrar här och hälsade på å min styvfar står pratar med C. Helt plötslig ställer sig Nellie upp i soffan och tittar på min styrfar å säger med högstämma TYST på dig. jag å morsan bröt ut i gapflabb. haha

sen när hon springer omkring å sjunger pippi långslej (pippi Långströmp) slår ju allt.
Sen har hon ju sakt massa roliga saker men orkar inte skriva om allt.

Trots all trots som får plats i denna lillaunge så försvinner alla bråk man har haft när hon babblar på som hon gör. Då försvinner allt- å det är ju tur. älskar denna lilla goding.

Men jag kan allt lova att allt är inte en dans på rosor här hemma med henne. I går var jag när å åka upp till konsum å sälja henne. Har jag inga grå hår så fick jag det i går. för då testade hon gränser kan jag lova.
Men mycket beror väl på att både jag och Nellie är förkylda ust nu. så ingen av oss har tålamod å tyvärr så har hon ju ärvt mitt humör så vi var som två honkatter i går haha. I dag har det varit mycket bättre.

Vi har fredagsmyst med tacos tola och kips  som Nellie säger mums.

Nu sover mina älsklingar å jag får mysa med mig själv. Bye

Helgen slut redan

Fredagen hinner knappt börja förän det är söndagkväll känns det som.
Å man ska hinna med så mycket, sen känns det som man hinner med något. Allt sådant där tråk som måste göras å tar dyrbar tid tvätt å städ. Skulle man vart mer rik tror jag fan att jag skulle ha hemhjälp för då kunde man bara göra saker man tycker kul tillsammans med Nellie å Christer men nu ser ju tillvaron inte ut så. Så man får göra det bästa man kan. Det bara samvetet som kanackar på hos en när Nellie kommer å säger mamma leka med Nellie å man måste svara att jag måste hänga tvätt först eller dammsuga först. Men så glad hon blir när man är färdig då frågar hon. e mamma fädig nu leka med Nellie.

Christer jobbad eftermiddags i fredags så då var vi tillsammans med Angi å Anthon på stan. där vi tittade på rallybilar sen åt vi hambuaae å tola. Vi gick å hyrd fil med å Nellie valde filmen Dumbo till sig själv även Anthon valde den till sig. Jag å Nellie åkte hem å myste med popcorn å Dumbo vi riktigt myste. Sen började vi kolla på en till efter halva filmen somnade hon så gott på mig i soffan.

Lördagen grejade vi lite hemma. Åt hambuaae  igen till Nellies förtjusning sen hem till en vän där Nellie fick leka med andra barn. Hopp i studsmattan å favorit grejen som Nellie verkligen gillar nämligen lekstuga. Vi ska fixa en till henne med. Sen åkte vi plockade svamp. Vi åkte dit vi alltid har hittat mycket förrut men nej inte mycket där inte. räkte till att göra varma mackor i allafall sen på kvällen. Å Nellie gillar verkligen å gå i skogen. Det enda jobbig med skogen är att man tänker på dom äkliga jävla fästingarna. Men inga hittade än så länge.

I dag har vi haft en vilodag så gött det med. För veckan som kommer är det mycket på jobbet puh. Lite knäppt C åkte till jobbet vid nio i dag å nu ser jag honom inte på ett dygn nästan å då jag kommer hem på kvälle så träffas vi 45 minuter innan han måste till jobbet så tråkigt. Å nellie ser jag inte mycket heller men jag börjar ju inte förrän tolv så vi får förmiddagen ialla fall.

Nellie är i nej jag vill inte fasen just nu så allt man frågar henne nu så får man som svar. Nej jag vill inte, till och med när man frågar om hon vill ha glass eller hamburagre. gulligt ett tag men i längden tröttsamt. så hon får gärna komma ur den här fasen snart. Sen en annan grej med Nellie nu som är helgulligt ä r  när hon sjunger Pippi Långströmp en ligt Nellie då heter hon Pippi Långslej låter hur gulligt som helst när hon springer om krig å sjumger Pippi Långslej. Sen är man hennes älsling (älskling) med. Jag pappa å Anthon är hennes älslingar.
Sen räknar hom med men hon glömmer några siffror. hon räknar nämligen 8,9.4 så allt är 8,9. nä nu måste jag gå läsa en bok som jag måste ha läst till på tisdag för jobbets räkning men jag hittar på undanflykter hela tiden. för den är så seg så bye

RSS 2.0