Torsdag 20 maj

Vilket underbart härligt väder I LIKE. Det kan väl snälla få vara kvar det är ju så skönt. men men som vanligt kommer det väl försvinna optimist javisst haha.

Efter jobbet så träffade vi Emma å sötisen Vincent för att Nellie skulle få lite mer presenter. Å dom tackar hon så för dom var jättefina,  Nellie gillar Vincent mycket vill hjälpa han med nappen å skorna å allt. kramar å pussar han å grejar. Men hon fattar inte riktigt varför han inte kan springa tillsammans med henne. Försöker förklara att Vincent är en bebis men nja hon vill ju att han ska springa med henne ,kommer å tar hans hand å säger kom springa.

Efter att dom åkte hem mumsade vi på glass i det härliga vädret. Sen gick vi in och bytte om å så drog vi till stan. först handlade vi lite kläder till stumpan. har jy upptäckt nu när värmen kommit att hon hade ont om t.shirt så det fick bli några på lindex hittade även en fin sommarklänning för 50 kronor så sött.
Sen bar det av till snäckan där sångkalaset skulle vara. Lekte lite på elkplatsen först. Sen vi gick vi fram till scen där en jobbarkompis med barn var så vi satte oss där å vänta på att det skulle börja.
Å det var så roligt och bra tyckte både mamma å dotter. Nellie dansade runt å diggade å vädret var kanon kunde inte bli bättre. Dom om gör sångkalaset är så duktiga.
Efter åt lekte vi lite grann till sen bar det av hem. två trötta hungriga brudar kom hem till C men maten var färdig så det var bara å äta toppen.

Lillan over å det ska jag göra med snart så bye.

Självklart glömde jag kameran.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0