Härlig torsdag

på min förskola har vi fått stänga pågrund av all snö så tomt ab inte kan garantera våran säkerhet så sen i måndags eftermiddag har man fått vara på en annan förskola å arbetat. Å det har varit skitsegt. lite barn och mycket personal. tiden har gått så sakta. Så i dag tog jag ledigt och vilken toppen dag det har varit.

Jag och Nellie har tillbringat dagen med världens toppen människor tycker jag å Nellie nämligen Angi å Anthon.
På fm var vi på vattenpalatset. så himla mysigt å roligt tyckte både barn och vuxna. Nellie var helnöjd. Tog några kort som jag tänkte satt in men hittar inte saken man ska ha för att föra över bilder så bilder på badet får bli senare.
Mycket bättre där än älvhögsborg där det bara är en plakdamm med pissljumet vatten. Bäst tyckte Nellie att ström vattnet tjöt av glädje.

Efter badet bar det av till överby för bokrean startade ju idag. Å vi passa på å titta på böcker medans dom små godingarna sov. Hitta en hel del böcker så nu vet jag vad jag kommer göra efter att stumpan har somnat om kvällarna haha. trvligt sällskap för min sambo jag kommer vara.

När trollen vaknat gick vi å åt tacosbuffe men köttfärsen räkte inte till mig så det var ju en bra tacobuffe Not. Vi kom att det är bättre att äta på Mcdonalds får mer för pengarna ju. Fick även köpt doppresent till sötisen Vincent för vi ska ju på hans dop på lördag. Ska bli kul å se hur Nellie kommer röja i kyrkan Not. plus att man kommer va lite bakis eftersom jag ska ut med jobbet i morgon å bowla. Blir nog tidigt i säng på lördagskvälenn tror jag.

Efter shoppning  och ätning följde vi med A och A hem för ännu mera bus.
Så stumpan somnade gott efter kvällsmaten här hemma.

Vi ska även vara med toppen A och A imorgon med. Är ledig i morgon med. Å sen på eftermiddagen ska vi åka å snusa på  Pontus å Nellie och Anthon ska leka med Hampus ska bli jätte mysigt hel dagen i morgon med.

Avslutar en perfekt dag med en cola och popcorn. mums ByeEtt kort från sommarbad 09 på godigarna bjuder jag på tills jag får in korten från vattenpalatset i dag.

Snö

Jag har inte varit den som gnällt över snön utan tyckt om den vita vintern vi har. Men nu måste jag få gnälla lite. för nu räcker det med snö man kan ju f-n inte göra nåt. Å var ska man lägga all snö när man skottar det är ju överfullt överallt. Skulle der vara en vardag så vete F-n om man skulle kommit till jobbet skulle nog varit kaos. Har nog inte varit med om så här mycket snö någon gång här i trollhättan vad jag minns.'' å När väl all den här snön smälter bort kommer vi ha en swimmingpool i våran trädgård. Snön smälter bort vid midsommar eller nåt nu när det är så mycket. känns det som

Nu till veckan som gått. jobb dagis å mys. Men i onsdags var jag ledig å då hade vi en mysig dag med Angi å Anthon. vi var på spikön på fm å såg på alla ankor. Nellie tyckte det var jättekul ankorna var favvo ville titta på dom hela tiden. Sen behövde vi mat å värme så då gick vi till Max för mat å bus i deras lekhörna.
Sen var det nanna time för godingarna å dom somnade gott i sina vagnar å vi morsor kunde gå i affärer å titta. Efter det tog vi bussen hem till oss för att hämta våra bilar å köra ner till öf å träffa barn och föräldrar som man träffad mycket då vi var så mycket på öf riktigt kul. Men oj vad trött man blev i både kropp å huvud. Men en hel mysig dag. man saknar verkligen såna här dagar. för dom här dagarna hade man ju som mammaledig å dom var toppen.

I torsdags träffade vi Angi å Anthon i gen fast nu på ef eftersom vi jobbade å var i skolan. Nellie pellie känner nu igen sig när vi åker till Anthon för när vi kör in på deras gata säger hon Ante ante. vi körde lite längre bort för jag behövde vända å då blev hon helt förtvivlad. hon trodde då att vi inte skulle träffa  Anthon men fick då lugna henne med att det ska vi. Men sen väl inne hos han så var hon inte på humör en  riktig surfis var hon. Å  Anthon  tyckte det var extra kul å retas när hon gnällde så och det förstår man för det skulle jag oxå tyckt. Sen hem för mys med pappis.
Å så härlig fredag med tacos å mys å gos med lilla familjen.

Å i dag fyller C år. men inget kalas eftersom min sambo inte är så förtjust  i kalas och inte bryr sig om sånt så har vi inte haft något kalas. Men jag å Nellie har firat honom med paket sång och tårta. Å han blev så nöd med sina presenter. Sen har han varit ute nästan hela dan å skottat snö å vi har grejat inne .

Sen tittar vi på en hel del os så gått det går för man måste ju sova det är ju skit att så mycket är på natten.

Ha nästa fredag ska jag ut med jobbet å bowla får se hur det går har ju inte varit ute nu sen 17 oktober då jag var på ladies night. men det blir lugnt för på lördagen ska vi på dop å då vill man ju inte må för kass. konstigt att det alltid ska ske saker alltid på samma gång. Nu är det snart skidor på Os så nu är det dax för chips å cola.

BYE

Ännu mer bilder. nu på Nellie å Anthon

Vilka härliga ungar vi har Angi eller hur?

bilder på godingen

Dammsugning å diska är väldigt kul. sista kortet har hon en väldigt härlig morgon frilla

Tja

Jag har en riktigt duktig hjälpreda här hemma Nellie heter hon haha. Hon gillar att hålla på med disken å vatten vet inte om jag får så mycket hjälp utan snarare mer å göra efter att godingen varit igång.

Som i dag när jag stod och lagade mat å då greja hon med vatten å disk brevid mig. Vi fick nog mer disk å swimmingpool på golvet. Men hon är super nöjd å jag får lagat maten i fred utan avbryt.

Hon vill hjälpa till med allt nästan. som när vi har handlat ska hon packa upp maten.  Dammsuga är kul men blir arg när jag tycker att det tar för lång tid å tar dammsugaren i från henne. Hänga tvätt e kul med å gissa vems kläder vi hänger upp. Så man kan ju hoppas att detta intresse håller i sig hela livet. men jag e rätt säker på att detta intresse med att hjälpa till hemma kommer att dö ut.

Nåt annat roligt att för varje dag som går kommer det mer nya ord för stumpan kul kul.Men inte så konstigt hon fyller ju två år om tre månader redan. f_n vad tiden går fort. e det nån som vet hur man bromsar tiden eller?

Jag tror hon har börjat komma i två års trotsen redan. Okey hon hade humör innan men nu den sista tiden får hon rejälla utbrott. blir flyförbannad för inget i bland å man kan inte bryta det heller utan man får vänta ut dom.Skit jobbigt för oss alla tre.

Snart är februari över så skönt. gillar inte jan och februari.men jag har hellre den här snön än regn blåst å slask så jag gillar den här vita vinter vi har. blev rörigt. mina godingar gossarVa tvungen å sno den här bilden av Angelica på våra härliga ungar. bye

hallo

Ha nu kom jag in på min blogg hemma.
Surisen är på bättre humör i dag tack för det. Men i eftermiddag har Nellie vart fly förbannad i stället vet inte riktigt vad som inte stämde för henne. För hon var på jättebra humör när jag hämtade henne från dagis. Å glad som en sol men en helt plötsligt så blev hon tvär arg. Tänkte att hon var hungrig så hon åt men var lika arg ändå. så in i sängen med henne för hon kanske var trött men blev då hysterisk tog upp henne gav henne  en flaska välling å då lugna hon sig så hon var väl vrälhungrig eller nåt. Sen var hon på bra humör.

Sen C  har börjat jobba dagtid så får jag inte ha tv för mig själv på kvällarna skittrist haha. för nu måste jag se på världens sämst program enligt mig det förbannad jävla simpsson. så nu får han allt börja jobba eftermiddag igen vill ha min tv i fred haha. Klart att det är bra å ha han hemma på ef men jag tycker det är rätt gått å vara själv med.

En helt annan grej som stör mig lite är när vi hämtar godingen på dagis är att hon  alltid har nappen i munnen  å  vi hämtar henne olika tider varje dag. lite sörrande vill ju inte att hon ska ha nappen jämt utan när hon sover å är ledsen. för dom säger ju samtidigt att hon alltid är så glad men varför då nappen. Ska prata med dom i morgon om detta.

Fasen har nog min stora gnälldag i dag. menmen så är det bye

Onsdag

Halloj

Sitter på min rast på jobbet och skriver detta inlägg eftersom jag inte kom in på min blogg hemma igår. Vet inte vad det var med datorn men dum var den.

I går var jag å Nellie pelli å hälsade på en liten tre veckors bebis å hennes storbror å föräldrar med angi å Anthon . Å hon var så söt- man blev allt lite sugen på en liten kan jag lova.

Härligt å höra Nellie ropa efter Anthon nu. å Hon ropar Ante hela tiden så fort hon inte ser honom å hon ska göra precis allt som han gör. Hon gillar verkligen Anthon massor det syns hon lyser upp när hon ser honom. Och berättar man att vi ska åka träffa Anthon så blir hon så glad å säger Ante hela tiden. Hon blev jätte ledsen när vi skildes i går lillsnuttan. Men som tur är för mitt hjärta ska hon få träffa han igen på fredag för då ska vi åka å bada på vattenpalatset. Så mysigt. För jag börjar inte jobba för än 13.

Annars har vi en förkyld storbebis hemma som det är så synd om så Not. Sur som ättika är han med han har F.n pms asså surgris. Tål inget å bara fräser. Så våra kvällar är så trevliga så Not. jag framför datorn å C ligger å slapp surar i soffan.

Nä nu är rasten slut så bye

RSS 2.0