Jobb,jobb

Hallo.
Ja det har vart fullt upp dom sista dagana för mig. Jobbar massor av timmar i början av veckan å mindre i slutet. Men dom här dagarna känns är super trött. Sen får man ju inte träffa sina älsklingar alls. Saknar dom som F-n.
Men Nellie har det jätte bra med pappsen i allafall. Men ska godingen få följa med mig på jobbet det ska bli kul. Hon har ju bara varit på dagis i dag och det blir inget mer denna vecka. Så det blir bra för henne å komma ut lite och träffa andra barn och jag får se henne hela dagen mys.

Vi ska även imorgon i väg och Träffa Angelica å Anthon och Lisa och Love ska bli jätte kul.jätte kul å få sluta tidigt med å väldigt skönt. Ska riktigt njuta av dagen.

Vi har shoppat en del med och det är ju alltid roligt men mindre kul för plånbocken bara haha.

Det blev ingen Liseberg i helgen (snyft) men jag hoppas på i helgen eller nästa det beror på min sambo helt å hållet.

Sen har min sambo blivit förkyld lilla stackarn där. Å ni vet hur dom här när de blir sjuka. en annan jobbar tar hand om barn hem. Men ojoj vad synd det är när karlarna blir sjuka de blir handlingsförlamade.

Tackar morsan för hjälpen med Nellie i veckan. Du är guld värld och vi älskar dig.
Sen är min Lilla go syrra världens finaste och vi älskar dig med.Kramar på er från oss.

HUvudet e så trött så jag vet inte vad jag ska skriva. Sitter i bland tänker på vad jag ska skriva å kommer då på massa roligheter å grejer men sen när jag väl ska skriva så blir det svart i hjärnan. Så bye å god natt

Våran underbara goding

Å vad man kan älska en sån liten människa och kärleken blir större för varje dag.Här är våran lilla älskling bara en vecka gammal. Här är hon inte stor bara några dagar gammal. Lilla hjärtar du betyder allt för oss.

Men denna lilla donnan var bus unge i natt. Hon hörde när pappsen kom hem från jobbet kvart över tolv. Och då började vi prata å greja och ville leka med sin pappa. Men nej ingen lek för här ska sovas men vilddjuret somnade inte förrän efter halv två i natt. NI kan tro att jag har varit trött idag.

Blev ingen bibblan utan vi drog till Angelica å Anthon för lek å bus. Det var ju ett bra tag sen vi träffades. Å dom blev så glada av att se varandra barnen. Så dom härjade runt och lekte.
 
Efter besöket drog jag och Nellie i väg för handla lite. Sen på hemvägen så somnade godingen så det blev sent i säng. Å oj vad hon härjade. levde verkligen rövare min skatt.

Jag jobbade i dag i allafall och det gick bra. Men oj vad trött man blir med tjugo ungar som härjar är ju inte riktigt van med ljudnivån än.

När jag kom hem tså hade vi nog haft besök av en orkan. Kan tänkas att orkanen heter Nellie. För det var blöjor , leksaker, i kull välta stolar å kläder överallt. Men det värkar som Nellie och pappsen haft skoj och det är ju viktigast. Dom log helt utslagna i soffan och sov när jag kom. Mina söta älskligar. Bye

Onsdag

Ha när man går hemma å är sjuk så händer inte så mycket så det inte så mycket å skriva om.

I alla fall så är goding frisk för hon har varit ett riktigt vilddjur i dag. Busat å härjat.
 Å den lilla skitungen har noll respekt för mig. För när hon gör bus som hon inte får å jag säger till henne så bara skrattar hon och gör det i gen jag blir tokig för jag säger verkligen till på skarpen. Men när C säger till så bryter hon ihop. Hur ska detta bli när denna lilla donnan blir tonåring. Jag och C kommer bli gråhåriga snabbt för mer kottar har vi ju tänkt och får dom samma humör å vilja som Nellie lär vi bli gråhåriga väldigt snabb.hahah. Positiva e ju att hon vet vad hon vill och kämpar för att få som hon vill.

I morgon ska denna gamla tant till jobbet för jag gör korta dagar tor och fredag. Så det ska jag orka med känner mig bättre nu.
Sen hade jag tänkt i morgon Ef att jag och vildjuret ska ta oss en sväng till bibblan å låna lite böcker sen behöver ju Nellie rastas lite med träffa andra än mammsen å pappsen. Sen behöver vi l behöver variera oss lite för vi har nästan bara nalle puh böcker här hemma. Varför vi har så mycket nalle puh böcker är för att jag älskar Nalle Puh har till och med tatuerat han på benet.

 Fundera även ta en sväng till Nellies dagis på fredag hon har ju inte varit där nu på en vecka å som det ser ut nu kommer hon bara vara där på tisdag  nästa vecka blir ju lite glest mellan gångerna annars. nu kommer jag inte på något mer så Bye


Sjukstugan

När ska vi bli friska.
Trodde jag var rätt så bra i fredags men men på lördags eftermiddags slog den till igen tjock i halsen hosta å snorig. blä. Sen på söndag när Jag å Nellie log sov (slappa) i soffan i nordkroken så kände jag hur gumman blev varmare sen vakna hon och var helt hysterisk men somna om så hållde hon på. Så en febrig Nellie har vi här. Och nu har det märkts att hon har feber somnade sittande i mitt knä i går ef å det gör hon aldrig annars. Så det blir ingen dagis för godingen den här veckan. Utan nu ska vi bli friska.
Kan säga att min plånboken kommer bli väldigt tunn kan jag lova. Jag ska va sjuk i morgon med får se om jag jobbar på onsdag.
Vi märkte i allafall skilnad på fredag när hon var ledig. för hon sov 2 timmar hemma och var en pigg och glad tjej på eftermiddagen.
Så här händer inte så mycket. Utan vi försöker bli friska Bye

Torsdag den 19 september

Lite funderingar. Vi har märkt nu denna veckan som C jobbar natt och godingen är på dagis mycket så är hon super trött och gnällig på eftermiddagen å det är ju inte kul alls eftersom man vill ju ha en glad tjej som man kan leka med när man kommer från jobb. Hon sover inte jätte länge på dagis kanske en timme å då har hon ju varit vaken sen 6 eller 6:30 å det är ju inte mycket för en ett åring och det tar ju på henne med alla intryck hon får på dagis.Sen vet man ju inte om hon blir extra trött för att hon är så tät i näsan. Men våra funderingar är om hon ska sova på eftermiddagen en stund för att orka. I dag fick hon göra det för hon var helt slut väkte henne efter en timme. Men då är ju problemet att hon inte somnar förrän nio på kvällen då och ska hon upp på morgonen för att gå till dagis å hur blir det då. Sen ska jag höra med personal en ide som Angelica sa att hon kanske ska sova i vagn i stället ,då kanske hon sover längre för det våre ju bra om hon sov längre på dagis 2 timmar skulle vara toppen för då kanske hon är piggare hemma sen.

ÅHH vad jag längtar nu till ett par saker. Jag och sambon och några kompisar ska till Lisberg nån helg nu innan dom stänger för att fira att jag fyllde 30. Ska bli så kul jag älskar nämligen Liseberg å alla åkaktrationer. Är som ett barn på julafton där. Så kul

Sen den 17 oktober ska jag och några tjejer på Ladies night ska bli så himla skoj. Å vilket ögongodis man kommar att se ojoj Andreas Johansson (dregel) så jävla snygg mumma. Ja man får titta fast att man har en älskling. Go mat å dryck med massa tjat å flabb. Ser verkligen i fram i mot detta.

Sen ska jag ju tatuera mig med längtar till det med. Bye

Förkyld

Ha här har man börjat  jobba å efter en dag på jobbet har man åkt på förkylning. snuva feber och frossa kul kul NNot. Så tisdag var jag hemma men var på jobbet i dag eftersom vi hade planeringsdag. Kände att det kunde vara bra å vara på jobbet i dag eftersom jag är på ny avdelning och få chans å prata med mina nya kollegor när det är lugnt. Så i dag har man suttit mäst å pratat disskuterat om allt som har med jobbet att göra det var bra. Känns inte som man har varit borta eftersom man pratar om samma saker än. Men jag har ju inte mått som nån primadonna kan jag säga men tacka värktabletterna så har det funkat något sådär. Men jag drar till jobbet i morgon oxå tror jag beror ju på hur jag mår när jag vaknar. Men jag gör ju en kort dag i morgon så jag tror det ska funka. Och det gör jag på fredag med. Plus att vi kommer att ha sovmorgon jag och min snutta plus att hon kommer att vara ledig helt på fredag från dagis. Hon kommer då att vara med pappsen. Sen efter att jag jobbat färdigt om vi orkar ska vi till torp för lite shopping. Nellie behöver nya höstskor hon har ju växt en skostorlek och stövlar. Sen fick jag lite födelsedagspengar med så nåt fint till mig och nya täcken ska inhandlas. Ett kort inlägg med är rätt sleten och trött så bye

30 år

ha Ha grattis till mig själv för i dag blir jag en gammal tant. Har väl inte haft världens bästa födelsedagen tycker jag. Ingen som sjöng för mig på morgonen och ingen tårta i sängen. Okey han jobba natt å komm hem nästan innan vi skulle åka men ett grattis å liten blomma kunde han allt fixa fram. En annan fixar present från nellie å grejer när han fyllde år bara en liten grej men dom tänker la inte så långt karlarna i alllafall inte min lite besviken är jag. Som jag greja till hans 30 årsdag med present blommor och tårta. Så han står på minus listan nu han får allt jobba hårt för komma upp på plus igen. Lite depp är jag.

Jag har gjort min första arbetsdag och det gick jag la okey, Kändes konstigt å vara där men ändå så kom man in i det snart å det kändes nästan som att man inte varit hemma i 1 1/2 år.Men skillnad var det för jag började på en ny avdelning. Dom va gulliga å sjöng för mig och jag fick en present. Ha förresten min goa mamma ringde ju å sjöng för mig på morgonen. Men oj vad jag saknade min älskade goding. Men hon hade haft det så bra på dagis, Och läminig gick bra. för både mamma och barn.

Sen efter arbetsdagen slut så snabbt hem till mina älsklingar. för kina mat å ys. Jag gossa så ycket jag kunde med Nellie innan det var dax för sängen för hennes del. Nu är det snart god natt för mig med börjar ju jobba sju i morgon. bye

Helgen

Hallo

Ja helgen har r gått super snabbt tycker jag alldeles för fort.
I fredags var ju morsan och lillasyster med och hämtade gullungen å hon hade haft det så bra så. fick  ett bildcollage på henne hur hon har haft det under inskolningen. Å det var super mysigt att få se. Nellies inskolningfröken sa att detta var den lättaste inskolning hon haft på flera år.Å det är ju skönt så hon komer ha det toppen.
Efter hämtning av skrutt. var det handling på schemmat sen hem till min mor för smårgåstårtabak och dom blev toppen.Sen hem för tv kväll och vänta på att sambon skulle komma hem som var på nordkroken och grävde.
Kom då på när sambon kom hem att kalaset kunde firas därut så kunde C  gräva utan större avbrott. Så det blev det bestämt och det var en lyckad ide
Kalaset gick hur bra som helst tårtorna var supergoa så tacksam till min mamma. Och jag fick så bra presenter. Ha fick en del pengar så nu blir det tatuering.Längtar.
Och idag ännu mera nordkroken för grävning för min C och jag och goding busa och myste ihop.

nu sitter jag här med värsta jobb ångesten ähhhh jagin vill inte. å värst ska det bli att lämna godingen mitt hjärta men hon kommer ha det så bra det är bara jag som e fjantig. Sen har ju man ålderångest med efter som jag fyller 30 bast i morgon. Var fan har alla år tagit vägen. Nu är man verkligen vuxen på allvar. Å hur FAN är man vuxen jag vet i allafall inte känner mig som en 25 åring. Självklart har man några vuxen poäng jag har ju man barn å hus men känner mig inte nåt vuxen för det. Ha men jag e 29 till halv fyra i morgon eftermiddag. Å nu åste jag verkligen komma i säng i tid är inte så duktig på det. Vi får se om gammla tanten orkar skriva i morgon. Bye


Ha det skulle ju stå att hon sov i 11/2 timme ju i går på dagis

blev fel

Sista ledig dan

Japp nu är det sista dan sen är det jobb jobb som gäller fram till jul. Känns väldigt långt dit(blä).

Så här sitter jag helt ensam för lillfisen är på dagis Lämna henner redan vid 8 i morse å det gick så bra så.. Fick mig en tankeställare hur i H ska jag orka upp på morgonen i egentligen. Jag e ju trötare än körv på morgonen å bara drar ut på tiden i sängen. för det märkte jag i dag redan att det var svårt å komma upp. För när jag börjar jobba ska jag upp ännu tidigare oh my gud. Jag e en kväll och natt människa spelar ingen roll hur trött jag vart på dan så blir jag pigg på kvällen.

Nellie hade somnat hur enkelt som helst på dagis igår. Hon hade lagt sig på madrassen sen blivit kilade lite på ryggen å somnat. och sov nästan i en halv timme. Ha här hemma sover hon en halv timme sen vaknar hon. Ibland somnar hon om fast då ligger hon på en. Men sen hade hon ju varit vaken nästan i 2 timmar på natten vet inte om det spelar in. Men det är ju toppen att hon sover så att man får hem en pigg och glad tjej när man hämtar henne. För det vill man ju så att man får njuta av sin skatt när man saknat  henne hela dagen på jobbet. Och hon hade ätit två portioner mat oxå så duktig så. gullunge.

Efter att pappsen åkte till jobbet tog vi en cykeltur till olika lekplatser. Det var ju så underbart väder så det blev även glass (mys). Ha jag behöver verkligen komma i gång med cyklingen säger jag bara för det kändes bra i benen kan jag lova. Men jag ska ju cykla till jobbet varje dag nu och det behövs verkligen röras på fläsket.

Nu ska jag små greja lite här hemma medans jag väntar på att få hämta min goding på dagis, då ska även min mamma och lillasyster med. för vi ska iväg å handla saker till smörgåstårtorna. Och min mamma ser så fram i mot och vara med på hämtningen för hon har saknat sin älskling nu i veckan när hon har varit i norge. bye

090909

Hallo.
Inskolningen går toppen. Nellie gillar dagis verkligen. När vi närmar oss dagis i bilen säger hon hej å är hur glad som helst. Och i dag gick jag ifrån för första gången å  för Nellie gick det hur bra som helst lekte å busade å saknade inte mig alls medans jag satt i  personalrummet å sakna henne massor kändes så konstigt. Skulle gärna vara en liten fluga å titta på henne så nyfiken på vad hon gör min lilla skatt. Hon åt där för första gången med men då var jag med och det gick oxå bra. Så hennes inskolnings fröken sa att detta kommer gå hur bra som helst. För att Nellie är så social, framåt och verkligen gillar dom andra barnen.Får se hur det går när man ska lämna henne i hallen tror det blir så på fredag. Tror att det kommer bli jobbigast för mig är ju inte så van att lämna henne i så många timmar. Klart att hon varit bortlämnat förut men inte så mycket. Men det är ju bara var tredje vecka hon kommer att vara mycket på dagis sen kommer hon vara hemma mycket med sin pappi.

Både igår och i dag efter sovningen har vi träffat Angelica å Anthon får ju passa på nu och träffas när vi är lediga för det kommer ju bli mindre sen när vi bägge har börjat jobba. Kan tänkas att man är rätt trött efter jobbet. I allafall i början för man har ju inte stressat när man varit ledig precis. Å jag kommer sakna våra go mornar där vi bara myser å gossar i sängen. Nu kommer det bli stress å allmänt kaos tror jag innan man får in bra rutiner på morgonen. Kommer längta så mycket till helgern nu mer än vad jag gjorde för i allafall.

Ha eftersom jag fyller tant på måndag ska här bli kalas på lördag inte det roligaste  tycker jag men jag får ju presenter å det är kul är som ett litet barn  är jaghaha.  Så på fredag ska jag och min kära mor köpa grejer till smörgåstårt å fixa i ordning till kalaset. Blir bara ett littet kalas eftersom det inte är min grej å fira mig. Jag har ju slutat å fylla år. Sen efter handling ska morsan med å hämta godingen på dagis. Det ska bli kul å se hur hon reagera när mormor är med.bye

Måndag 7/9

Japp nu är helgen över och en ny vecka. Vi har haft en mysig helg. Vi har varit i nordkrocken där mina föräldrar har stuga. Christer har grävt en massa å jag nellie har lekt och busat med mormor och Jan-erik.

Första dan på inskolningen idag och det gick toppen. Nellie tyckte det var så roligt med alla leksaker och kompisar. Hon ville inte alls gå hem utan vara kvar och leka. Blev arg som ett bi när vi gick därifrån. Så det är ju ett bra tecken på att hon kommer att trivas där. Det var en konstig känsla att stå på andra sidan om man säger så jag brukar ju vara den som skolar in. Man får en annan förståelse för föräldrarna nu. Man förstår vad dom går igenom mer. För man ska ju lämna sin skatt till främmande händer. Så intrycket är ju jätte viktigt.Men i morgon blir oxå en mjukstart en och en halv timme. Sen på onsdag ska hon äta där och vi ska gå ifrån en stund.t  Det ska bli spännande å se hur det går med ätandet. på torsdag ska hon sova där och det blir värkligen ett prov eftersom hon är svårsomnad plus lätt väckt. Och där ska hon sova i ett rum med flera barn.

Efter dagis åkte vi hem för mat å sovning.
sen när pappsen åkt till jobbet blev vi rastlösa så då drog vi till överby för fönster shopping. Å vi hittade så mycket fint. man skulle vara miljonär säger jag bara. Gillar verkligen hms barnkläder så mycket fint.

Sen en grej dom säger att vi tjejer (kvinnor) har pms men jag tror dom har fel i allafall i detta hem. För min sambo lider av grav pms blir sur för inget ting. Blir så less på han att jag vill spy på han ibland. Men det går ju över. Men igår hade jag lust å dra nåt hårt i skallen på han. Gött å få skriva av sig. Men han kom nog på sig för han ringde i kväll å va gullig i telefonen.

Å imorgon är tv kväll som gäller.  Idol börjar plus andra avenyn shooo. Tur att C jobbar annars skulle det bli krig om tv:n för han hatar såna tv program. bye

Sista dagen

Ja i dag var det sista vardagen jag och godingen var hel ledig för på måndag är det dax för dagisinskolning. Fan va tiden har gått snabbt. Tycker inte det var längesen jag gick med magen å bara väntade på att få gå hem från jobbet åfå träffa mitt underverk.
 Det finns väl ingen manick så man kunde spola tillbaka tiden, för skulle det finnas skulle jag använda den med en gång. För jag har verkligen trivts att gå hemma med Nellie. Men nån gång kanske man får en kotte till å får njuta igen.

Så i dag har Nellie och jag myst och busat som bara den. Lite viktiga saker har vi gjort med handlat åt Nellies farmor och städat.

Nu sover godingen å jag väntar på att min sambo ska komma hem från jobbet. V har en del planer för helgen men får se vad vädret vill. Jävligt tråkigt väder vi har för den delen känns som hösten kommer bli lång regning å boring. Gillar inte hösten alls. En stor del är att det inte finns en enda röd dag så man är inte ledig nåt för än till julen. känns så långt dit.blä å bye

Onsdagen 2/9

Ja i dag har vi varit i väg å lekt. Nellie tyckte det var så himla roligt å komma iväg å leka med sin Anthon.
Så vi stack till Angelica å Anthon på förmiddagen där vi lekte massor och busade. I dag va inte Nellie på puss humör men det var Anthon men Nellie va inte på humör för några pussar alls. Nellie åt lunch där sen åkte vi hem å det ville absolut inte N blev så arg på sin morsa. Men det förstår man hon har ju saknat sin Anthon å busa med.
Väl hemma var det nanna tajm för vilddjuret. Å jag tog mig en liten vila jag med får ju passa på.

Sen upp för lite lek med pappa innan han skulle till jobbet. När Christer åkte fick han härliga släng pussar av sin lilla sessa så söt.

Sen ringde Angelica och ville leka igen å vi kom så klart för mer bus å lek.
Dom är så gulliga tillsammans våra små godingar och idag var Anthon så gossig fick mig kramar å pussar men det gillades inte av min sessa blev så sotis. Å självklart när man träffar Angelica blr det cola å hon har så dåligt inflyttande på mig haha skyller på henne för hon skyller på mg.

Lite funderingar inför jobbstarten. Tänk för om hade en jobbig dag på jobbet så kunde man lägga sig på soffan å inte göra nåt. Men nu vill man ju ha energi till bus å mys med sitt lilla hjärta plus man ska städa laga mat å annat tråkigt skit som måste göras hur ska man orka allt å hur ska tiden räcka till. okey man får göra en del på helgen men kul att städa hela helgen NOT. men man kommer väl n i rutiner så småningom.
 morgon ska vi träffa våra goda kompajoner Angelica å Anthon igen för fika hos en kompis.
Och förresten GRATTIS A bye

FÄSTING JÄVLAR

Ja Nu hade jag en fästing fan igen andra gången på en månad ungefär. Varför ska dom äklena tycka om mig för jag hatar dom jävlarna ursäkta språket men det finns inga vackra ord för dom små svinen. Sen när jag Nellie hade varit ute en stund i dag hade jag en älgloppa i nacken fy fan för små kryp säger jag bara låt bli mig. Min kära sambo tycker det är gör kul å mobbas. Så nu ska jag ta en dusch å skrubba kroppen känner mig äklig.

Godingen har förresten lärt sig ett nytt ord å det är aj så allt är aj nu. Sen när vi var ute på en liten promenad heja hon och vinka på alla hon mötte gullgoding. (kärlek).

Vi fick förresten tag en jätte fin och billig begnad overoll för en billig peng. bävernylon å allt ser knappt använd ut. å det är ju inte lite som ska handlas nu inför dagis å höst/vinter så bra kapp blir man nöjd över. Men vi ska ta en sväng till favoplace nr1 i oktober nämligen ullared I LIKE.
Nä in i duchen nu å bli ren från all små svin. bye
Sen är jag verkligen värd cola idag tycker jag.

RSS 2.0