Underbar början på en dag.

Det hade jag i fredags då jag vaknar av att min lilla goding, klappar mig på rumpan å frågar - är du vaken lilla gumman. Hur gulligt är det inte. Bättre start på dagen kan man inte ha.

I helgen har väl inte hänt så mycket. Vi var å grilla korv på hunneberg å det var himla mysigt. Å nellie tycker om att vara i skogen. Vi har även stor handlat så nu har vi mat lånt fram. så skönt. dumt e att man går å små äter hela tiden när det finns massor av mat. och jag har världens sämsta karaktär jag. Så om jag ska bli smalare igen så får jag nog gå en kurs där man bättrar på sin karaktär annars e det kört.haha.


C har köpt mamma mu filmen till Nellie så nu är det mamma mu för hela slanten hon är värkligen helt såld på mamma mu och pippi.

Nellie pellie är bomtät i näsan igen. var ju inte längesen men det är ju sånna tider tyvärr. så hon får stanna i två dagar å jag vabar så att det bomtäta i näsan släpper lite grann. Fast att hon är pigg här hemma. Så är det skillnad å vara på förskolan med tjugo ungar med fart å fläkt å ingen mamma å pappa där man gossa upp sig en stund å hämta krafter. Då tar krafterna fortare slut för dom. Och små barn reagerar inte som en annan när man e förkyld å bara vill ligga i soffan utan dom fungerar nästan som vanligt det är när febertempen närmar sig 39.5 då ligger dom still. För här hemma har man ett annat lunk. lek titta på tv å lek igen. den vilan finns inte riktigt på förskolan.
Synd bara att det är just den här veckan för nu skulle hon gått hela veckan eftersom C jobbar natt. Hon är ju så sällan på förskolan gullungen. Men hon trivs som tur är å vara hemma. hon har blivit en riktig hemma råtta. Kan bli flyförbannad ibland när vi ska åka någonstans. Skricker då - VILL VA HEMMA INTE ÅKA STANS.

Nä nu ska jag snart ta mig en varm dusch innan jag går å lägger mig å läser bok i sängen. bye
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0