tråk

Just nu har jag ingen ork lust med bloggen. så vi får se när lusten kommer tillbaka.bye
Det går bra med colan förresten. bye

Cola cola cola cola cola

Jag bestämde mig att nu när semestern är slut så ska jag inte dricka någon cola måndag till torsdag. Så nu är jag inne på min andra dag. Å fan vad sugen jag är på en cola abstiness är ju nämligen en coloman. Men vi får se hur detta går. Längtar till fredag ännu mera nu för då ska jag dricka cola haha. Bye

Här kommer bilder från förra veckan

Här  sjunger Nellie björnen sover för björnenAPA ÅÅÅÅMini golfsproffs hahaGrännaSmögen

Verkligheten är här

Japp idag var första dagen på jobbet efter 6 veckors ledighet å det kändes. Kan lova att jag hade rejällt med jobbångest igår. Sen gjorde det inte bättre av att min kära sambo retades hela dagen i går heller.

I morse när jag skulle till jobbet sa Nellie - Nej mamma obbet mamma va hemma. gullunge. Hon var lite  ledsen när jag åkte jag med. Saknade henne massor i dag och jag fick så många kramar när jag kom hem.Sen vart man ju tvungen åka tillbaka till jobbet igen det är ju så när man jobbar på förskola för vi planerar på måndagskvällar.
Men annars gick det bra jobbet. tar ett tag innan man kommer in i det igen eller rättare sakt att hjärnan kommer igång  igen den är fortfarande på semester haha.

Nellie ska tillbaka till förskolan igen imorgon efter 7 veckors ledighet. Går nog toppen. Ska bli intressant å se hur hennes humör blir. för under dom här veckorna hon varit ledig så har inga vulkanutbrott kommit. Utan hon har varit go och glad för det mesta. Har märkt att dom kommit när hon har varit på förskolan.

Vi var iallafall på boråsdjurpark å vi hade jätte tur med vädret kannon dag. å Djuren var framme så man såg dom jättebra. Nellies favorit djur är ju apor. Så dom var ju populärast. Hon vill gå tillbaks och kolla på dom hela tiden.
Sen spelad vi även minigolf igen. Det var inte lika kul denna gång flör banorna var skitsvåra.

Vi var även en tur till kusten på lördag. Det var ju så fint väder Vi gillar kusten är så mysigt. Sen var vi å bada på sikhall på söndagen. myshelg. Även en deltråkgöra han vi med som att tvätta. Nä nu var det slut på orden för denna gång. BYE

Gränna

Ja i går hade vi en mysig dag på gränna. Tycker det är så fint och mysigt där och vi hade tur med vädret solen lyste och det var skönt. vi köpte polkagrisar så klart i olika smaker.mums men stackars tänder.

Sen åt vi äkliga pizzor å Nellie åt hambujajje. Efter det åt vi go glass. Sen lekte vi eller nellie lekte på en lekpark.
Sen tog vi en omgång minigolf. Nellie spelade för fullt å tyckte det var jättekul. Men fis pelle C var ju tvungen å vinna allt i hop. Men jag har nog aldrig spelat så bra. riktigt roligt var det.

I dag har C varit å fiskat å jag å Nellie har bytt sängkläder. lekte cafe härjat omkrig i sängen. Byggt kojor.å tagit cykeltur genom strömslund.
Sen har Nellie bakat sin första kaka själv lite hjälpte allt mamsen till. En go kladdkaka blev det. Sen har vi varit trädgården på snigeljakt det tykte Nellie var riktigt kul.

Nellie leker iibland Köken (spöken) så gulligt när hon går omkring å säger köken åååååååååå Hon ska skrämas lite.

I morgon får vi se om det blir en tur till boråsdjurpark beror bå vädret.

Jag vill altt ha lite mer sol å värme nu innan den långa regninga hösten kommer. Så vädergubbarna lyssna nu. Bye

Hej söndag.

Nu är det snart min sista semestervecka nämligen v32 men även den vecka C är ledig. Ska bli jättemysigt med att C är hemma å vi ska hitta på saker men lite blä är det allt att det är min sista vecka. Sen är det jobb för hela slanten. Med den långa tråkiga hösten. Gillar inte hösten alls blä blä.

Iallafalll i går åkte vi till smögen å där var det toppen väder varmt å soligt har allt saknat det lite nu kan allt komma tillbaka det fina vädret. Det var mycket folk å mycket båtar. Vi såg den största motorbåten jag någonsin sett var som en stort hus oboj vad jobbar dom med som har råd med såna jättebåtar. En annan har väl kanske råd med gummibåten dom hade haha. Vi åt räkor å myste. riktigt mysdag.

Idag är ju vädret så trist vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag vi får se .bye

RSS 2.0