Välkommen in i klubben Emma

Japp min kompis Emma blir tant i dag och det tycker jag är jätte kul. Så att jag har nån att dela mina ålderskrämpor med hahaha. Så grattis gumman önskar min lilla familj.

Och i morgon ska vi hälsa på henne och hennes goding Vincent. Så att jag får snussa på han ännu mer han är ju så söt. Fast att han är så lik sin pappa haha. Men det beror ju på lillchefen som blev sotis förra gången vi var där och hälsade på.

Lillchefen ville förresten vakna 4 :15 i dag inte kul eftersom jag börjar jobba 7 plus planering på kvällen. så man har ju varit lagom pigg i dag NOT. Men Nellie har varit pigg eftersom hon och C somna om efter 6 nån gång grrrr och sov till elva dom små trollen.

Sen fick mormor hoppa in som barnvakt i eftermiddag eftersom C jobbar och jag hade planering på jobbet. Nellie hade inte sovit något mer på dagen så när hon hade fått kvälls gröten och mormor diskade upp efter det och när hon var färdig och vänder sig om så hade godingen somnat i stolen. Så oj vad trött hon måste varit för det har aldrig hänt. Morsan försökte då snabbt som möjligt få på pyjamas å blöja å lägga henne men nej då det funka inte. Så hon var vaken när jag kom hem vid 8. Men då fick hon så snällt gå och sova. Hon somna vid halv nio trodde inte hon skulle somna så snabbt utan va uppe hela kväll/natten. Mne bra att somna så att jag får gå och lägga mitt trötta huvud på kudden snart. så god natt  (sov sött nu lillcefen hela natten snälla)

Så dålig på att blogga

Har torka på att blogga  i now.

Har i allafall varit på första samtalet för Nellie på dagis kul att få vara på andra sidan. Jag har i allfall fått insikt att jag har bra samtal eller lika bra som Nellies inskolningsfröken. Nellie sköter sig bra och är så duktig den lilla tiden hon är där. Hon är en liten glädjespridare där och väldigt omtyckt utav barnen. Speciellt en stor pojke är så förtjust i henne. Märkte det när jag hämtade henne en dag han ville hjälpa mig å ta på henne och han ville kramas hela tiden så gulligt. Känns varmt i mamma hjärtat kan jag lova. Fröknarna tror inte på mig att hon har sånt humör som jag säger. Dom skulle bara veta. Men skönt att hon är gladfis där.

Men nu är det snart advent så mysigt. I morgon tjuvstarar jag med gardiner stjärnor och ljusstakar. Så får se om jag kan få stryka gardinerna i morgon för lillchefen. Glömde ju det i dag och strykbräda och strykjärnet står där nellie stumpan sover vill inte gå in och störa eftersom hon är ännu mer lättväkt just nu.
Snart tar jag oxå fram min kära vänner tomtarna blir nog redan islutet av nästa vecka. eftersom jag har en del så vill jag ha dom framme ett bra tag så man kan njuta av dom. Ett kort inlägg som vanligt. Men jag bjuder på en bild på världens underbaraste unge och mig på emaus i somras. hon tyckte det va kul i gungan fast att det ser ut som hon vill rymma haha

Torsdag 19 nov

Halloj

Nu har jag och goding vaccinerat oss i dag. vad vi har märkt på gumman än så länge. Är att hon blev lite grining och trött. Hon var på väg å somna vid tre och sen efter middagen satt hon i soffan med mig och tittade på barnkanalen å helt plötsligt börjar hon nicka till flera gånger. Det har aldrig hänt förrut inte ens när hon varit riktigt sjuk. Så trött blev hon av vaccinationen och somnade väldigt lätt sen när hon skulle sova för kvällen. Vi får se hur hon mår i morgon och om hon fått någon feber. För då blir det ingen dagis för henne och C får ingen sömn för jag måste till jobbet eftersom vi har planeringsdag och jag behöver verkligen vara med. Själv är jag bara lite öm i armen. Men reaktionen kanske kommer senare.

Jag har även haft magkatarr i veckan skitkul NOT. Men jag har jobbat ändå vi är lite underbemanade så var illa tvungen plus att jag var borta några dagar förra veckan. Så snål blev jag med.

Nellie har det inte varit några problem alls å lämna på dagis fast att hon har varit borta två veckor där ifrån. Utan hon har varit så glad att hon ska få gå dit. Kul att få träffa andra barn och vuxna och att få leka.

Vi har även varit på bvc hon föjer sin kurva bra hade gått upp bra i vikt trots mattrots. Men hon är en lättviktare det är hon. Men bvc tog min länd och vikt och C:s och då är kurvan bra. Men Nellie kommer väl protestera massor fort vi kommer till vårdcentralen nu i fortsättningen eftersom hon ska ha en omgång till av vaccinet plus en spruta för mässling i januari som vi sköt upp nu eftersom vi tog svinvaccinet nu.

Gött moss i morgon är det helg så skönt. Bara få va speciellt på morgonen ingen stress.

Nä nu ska här sovas så bye

Helgen

Ja i går var det ullared för hela slanten. ojojoj vad det handlades kan jag lova. Blev lite väl dyrt men så är det ju i ullared allt är ju så billigt så man bara plockar på sig och tillslut blir det en stor summa. Gjorde en hel del fynd. super nöjd med inköpen.
Blev nästan klar med julklappsinköpen oxå skitgött.

Men en grej jag inte fattar i allafall inte nu när baconfeber härjar varför man tar med små små en månaders bebisar dit. helt otroligt skulle jag aldrig våga. Okey vi har haft Nellie med oss dit men hon var över 6 månader och igen baconfeber härjade då.

Men det var lång kö när vi kom trodde inte det skulle vara så farligt eftersom det var helgen innan barnbidrag och lön. Det gick ganska fort ändå. Blev lite stressigt ändå för är vi var klara med klädbarnavdelingen så var det bara en timme kvar till stängning. Så då blev det lite stressigt. ska jag rabbla  alla köp så tar det evigheter men jag hittade bagyjeans för 149 spänn har ju köpt i stan och dom kostade 600kr. Så det var ett fynd tycker jag. Och en del tomtar så klart. Nellie fick även en varm och go lammskinsfäll som hon ska ha i sin vagn och mysa i.Och en del kläder fick hon. Men min kära C har sakt att nästa gång vi ska dit ska vi ha en budget.haha.

När vi kom hem och hämtade lillan så ville hon inte följa med hem alls. Utan hon skulle vara kvar hos mormor hon blev surfis när vi åkte där i från. kul när man längtat. Men bra att hon trivs så hos mormor. Blir så bortskämd med mormor Jan.erik och moster Silje.

Nellie har lärt sig det roliga ordet INTE så det är inte till mycket nu. Inte sov inte äta inte klä på sig med mera. lite kul men kan bli jobbigt i längden. Sen gillar hon att klä på sig själv. Tar ut kläder från sin byrå å tar på sig. Allt från bikinitrosor till strumbyxor men allt ska vara på benen även tröjor haha gullunge.

Grattis till Min goa Emma och Martin som fick en lite gosse i lördags morse. Ska bli så mysigt å sniffa bebis.

I morgon är det jobb å dagis för Nellie för nu har C börjat jobba i gen. Så snart måste jag i säng. Bye

Godingen 1 1/2 år i dag


 Nellie blir alltså ett och ett halvt år i dag. Tänk att hon redan har funnits i våra liv så länge. Säger bara KÄRLEK KÄRLEK.

Fredag YEEEEEEES

Å i morgon är det lördag och vi ska dra till älskade ullared för att bränna pengar skitkul verkligen. Ska shoppas julklappar saker till nellie och tomtar med mera. Men lill stumpan får vara hos mormor. Så att vi kan shoppa i lugn och ro plus att Nellie har roligare och mysigare med mormor. Men kommer sakna henne massor mammas lilla vilde.

Hon har blivit skitjobbig och lägga igen. Är helt hysterisk vid läggdags. Hon blir galen när man går ut ur sovrummet. Tar ett bra tag innan hon somnar och man får gå in hur många gånger som helst. Är sjukt jobbigt för mamma hjärtat. Man känner sig så elak när hon försöker klättra upp på en och man lägger ner henne igen i sängen. Men men vad göra. Tar man upp henne blir det ju så fel.

Vad snakar juryn om på idol. Reza sjöng i allafall så att jag fick gåshud. Så underbar röst har hon. Tycker om Reza Calle ERik och Mariette resten kan åka ut nu.

Jag har i allafall jobbat i två dagar. Å tur att det var kort dagar för trött har jag blivit.
Fem veckor kvar tills jag går på julledighet längtar massor. Bye

Vlden har vaknat igen

Brunett

Japp jag våga färga mitt hår så nu är jag brunhårig. Blev la rätt så bra tar nog ett teg och vänja sig med färgen. Nu ska jag bara få till e klipptid oxå så blir jag snyggast i sta haha.

Annars har jag varit hemma från jobbet i tre dagar har haft ont i hals huvud  och så in H trött vet inte vad det är. Men i morgon böir det jobb. Gör ju en kort dag så det går ju bra då.

Och snart är det helg och vi kanske ska åka till ullared så kul. Längtar.

Fikade i går med Emma och Angelica i går så trevligt. kort inlägg i gen men tv:n ropar Bye

Blä söndagkväll

Redan söndagkväll var tar helgen vägen. Den går för fort helt enkelt.

Lördagen blev det ingen sovmorgon men i dag fick jag det så gött. Plus att jag vilade med godingen i dag men jag är ändå så himla trött vet inte vad det är med mig.

Har i alla fall firat farsdag i dag men vi tjuvstartade med sambon i går redan. Å han blev så nöjd med sin present.

Vi har haft en mysig helg. mycket lek med godingen å bara nästa varit hemma hela helgen faktist väldigt skönt.

Mne nu är det ny vecka med jobb för min del men sambon är ledig en vecka till göttegrisen där. Avis ja så in i H.

En kort inlägg men jag e trött. Bye

Halloj

Har inte haft ork eller lust att blogga på ett tag. Som ni kanske har märkt. Är så trött när jag kommer hem från jobbet. Så då går den energi jag har kvar till mina älsklingar.
Nellie pellie har blivit en sjusovare nu när pappi är ledig. Eller vad säger ni om att hon sover till tjugo i tolv eller elva. Vet inte vad han gör men det har ju aldrig hänt med mig. Men jag hoppas att hon tar sovmorgon i morgon men jag tror inte det hon kommer väl villa gå upp vid sju redan bara för jag är ledig. haha

Hon har ialllafall blivit en riktig pappegris nu det sista igår fick jag inte ens ta i henne utan hon skulle bara vara med pappi. Inte ens katten Astrid ville vara med mig så jag var utfryst ur min lilla familj (snyft).

Längtar så till efter jul för då börjar jag jobba 75% ska bliså skönt. Ha man tänkte ju bara innan att Nellie kommer ju få så lite tid på dagis så då kan jag jobba heltid men glömde bort mig själv. Det är ju stor skillnad u å jobba heltid än det var när man inte hade barn men man lär sig så länge man lever.

Snart december längtar är ju ett tomtefreak har massor och mer blir det. Tycker det är mysigt innan jul med allt från pynt ljus å paket.

Å snart bär det av till ullared Me like. Fan va jag skratta åt serien så roligt. Men det sög i ullaredstarmen hahhNä nu tog orken slut så Bye skriver nog på söndag åberättar om helgen

RSS 2.0