Hej

Dagarna flytter på å jag och Nellie försöker hitta på saker tillsammans men ibland tar fantasin slut. Är väldigt tråkigt att C inte har semester men han är ju ledig v32 men då är det ju även min sista semestervecka med å det är ju lite ångest.

Vill ha sol å värme nu så vi kan åka till stranden å bada. Men man ska ju inte klaga för vi har haft en fantastisk sommar värme denna sommar. speciellt om man jämför förra sommarens blä väder. Tänk då var man ledig hela sommaren för man var föräldrarledig å skulle njuta av sol å bad. Tji fick man väldigt tråkigt var det.

i dag ska vi handla lite grill mat för imorgon ska vi grilla med ett par kompisar ska bli mysigt. Även kanske lite lek me Albin det tycker Nellie om.

Nellie är i allafall en liten trotsunge just nu.  Allt ska testas å provas man får ha stort tålamod men det tar slut ibland kan jag lova. Tur att hon är så go i mellanåt. Å särskilt nu när hon pratar så mycket. jättekul å följa hennes utveckling. Nya ord varje dag. just nu står hon brevid mig å ropar att hon vill ha ägg.

Å vad vi längtar tillbaka till Öland det var så underbart. är allt sugen på åka dit igen .

Måndag

Uppdatering dax.
Förra veckan måndag till onsdag var jag å lillfisen med min mamma å lillasyrra i norge. Där vi hälsade på min morfar och  å andra slälktingar till oss. Plus att vi shoppade lite. Sen åkte vi runt och tittade på dom ställena som jag bodde på när jag var liten å även där min mamma växte upp. hel mysigt att bara vara vi tjejor å vara med sin mamma . man ska ta vara på tiden med sin mamma för man vet ju aldrig hur länge man får ha kvar dom. Fick ju C så bittert erfara i februari. Så en sån resa blir det fler gånger.

Jag å nellie är lediga å njuter men C jobbar skittrist är det. Sen ser vi inte så mycket av han när han väl kommer hem för då drar han iväg å gräver. men men så är det. vi får ta vara på helgerna istället. sen ska han vara ledig v32.

Vart ju fallen i helgen. jag å stumpan var nere på fredagen med Angi å Anthon vi hade det jättemysigt. På lördagen sov Nellie hos mormor. Så jag å C och några vänner satt här hemma å förfestade. och som vanligt var vi sega å komma iväg. men det är ju så mysigt å sitta hemma å tjata. För sen blir inte lika kul. Väl i öltälten fick man panik så mycket folk man fick stå som packade sillar så vi drog snabbt vidare. Vi hamnade då på butlers å det var helt ok. Men vi har hemma vid 2. För lill fisen skulle komma hem redan 8:30. Så man ville ju ha velat vilat huvud på kudden lite grann inna duracellkanin kom hem. Jag kan säga att vi tog det väldigt lugnt i går mådde la inget vidare men kul hade vi haft det. Bye
j

Underbaraste unge är hon

Jag och min prinssesa ligger å myser i soffan nu på kvällen. Då säger hon mamma jag illar dig. å vad man blir varm i hela kroppen ev kärlek till den underbara tjej. Å hon är min dotter å stolt är jag. Mamma illar dig med Nellie


Lite bilder från Öland. Å vad man längtar tillbaka det var så underbart

Har så fina bilder men kan inte sätta ut alla här. Men ett litet utklipp från vår ölandsresa blev det.

Halloj.

Dax för ett nytt inlägg. försökte allt förra söndagen men datorn var så seg så jag la ner.
Börja med å berätta att midsommar var bra med go mat , trevligt sällskap och fint väder. kommer bilder sen.

Men på tisdagen förra veckan drog vi till öland. Å sicken semester vi har haft så underbart har njutit som bara den. Att bara få vara familj å njuta av varandra helt underbart. Sen har ju vädret hjälpt till mycket oxå toppen väder. Så nu är man nykär i sambon å kärleken till Nellie är ännu större mys mys.
Vi har schoppat. vart på lådbilslandet, i borgholm på markand, badat, ätit gott och varit på ölands zoo och nöjespark. kommer bilder senare när jag har laddat in bilder i datorn.

Ũzoo vart det så bra först gick vi å kolla på all djuren Nellies favorit  djur apan fanns i masso olika sorter å utseenden. efter det var det dinosaurie land. och efter det var det dax för karusell åkning å nellie tjöt av skratt hon är inte rädd för fart den ungen kan jag lova. Sen åt vi jättedyra hamburagare som var blä. Efter maten gick vi på sagolandet. Sen hade dom ett vattenland som vi härjade jag å Nellie massa roliga rutchkannor å bassänger. Mes christer vågade inte bada riktig fegis är han. Sen avslutade vi med att titta på djuren igen. Man fick mata getterna pellets riktigt kul. Men Nellie sparade sina pellets till bättre behövande haha.

Lådbilslandet var ocå kul Nelle körde runt i traktor där hon fick gasa å styra själv. Sen hade dom karuseller där med å hoppsvamp. Men där hållde jag på att bli tokig för jag hade en hel flugsvärm på mig lukta mycket skit kan jag tänka mig haha inte en enda fluga på Nellie å C. Men Nellie skulle nog vara ett par år äldre för det fanns flera olika sorter bilar där man kunde köra runt på olika vägar å broar.
Kan bara säga att vi kommer att åka till öland fler gånger så fint å härligt där.

Men nu jobbar man en vecka till innan den riktiga semestern börjar (längta).

Här kommer bilder från midsommar och som vanligt är det jag som tar kort men ett fick jag vara med på haha


RSS 2.0