Sjukstugan

Godingen är sjuk än och även jag är förkyld nu men min karl har klarat sig än å det är väl tur det för då blir det ett väldans gnäll haha. Jag vill ju helst ligga i soffan å ta det lugnt när man är förkyld man orkar inte så mycket mer. Men det fnns inte på kartan för Nellie utan full rulle som vanligt å sova vad är det helt onödigt tycker hon. Å jag som inte vill nåt annat bara suckar.
Men man blir smått tokig å bara vara inne å även N blir det så vi har allt tagit några svängar med bilen i helgen.
Å i morgon ska ju det bli fint så vi går nog ut en stund om hon inte har feber.

En vecka kvar till inskolnig av godingen kanske tur vi har haft en sväng med förkylning så vi klarar inskolningen men jag räknar med mycket sjukdom i höst för hos alla tre.

Min katt har förresten  legat på minus sidan kan jag lova för här om veckan baja hon bakom soffan. Då var det nära att hon åkte ut kan jag lova. som tur e för henne gjode hon det på en tidning. Ja hennes låda var städad så varför hon fick detta ryck är ett mysterium. Å en annnan dag hade hon ett bevis på sin klo att hon varit på sängen å klöst nämligen skumgummi bit på klon. Urscch ni ska se hur våran säng ser ut. Å den har vi bara haft i 2 år men den ser ut som vi har haft den i 30. jävla katt. Men hon är ju min håriga bebis så jag förlåter henne.

bye

Min lilla sessa är sjuk

Helt plötsligt i natt när hon fick vällng så var hon gör tätt i näsan. Så nattens sömn blev inte så bra för nån av oss. Lillhjärtat hade det så jobbigt. så dagen har varit väldigt lugn. Hennes feber har stigit å näsan runnit under dagen. Nu ligger hon i sängen å försöker somna vi får se hur natten blir.
 Så denna helg blir nog väldigt lugn.
Ett kort inlägg men har inget mer å skriva. bye
                   Självklart blir det cola i dag

Onsdag 26/8 Lön

fp kom dag men den är slut nästan innan den kommer in på kontot inte kul alls man blir deppig för mindre. Så nåt som ska bli skönt med att börja jobba är att få riktig lön. men det är det ända roliga känns det som.

Jag och Nellie var i allafall å hälsa på mitt jobb och jag fick mitt schemma hur jag kommer jobba å jag blev nöjd. Kommer väl ta ett tag innan man kommer in i det. sen kommer väl det kännas som man aldrig har varit borta. men det ser ju lite annorlunda ut eftersom jag kommer börja jobba på en annan avdelning.
nellie fick prova på å äta på förskola och det gick bra men majsen va bäst tyckte hon. Hon tyckte det var väldigt kul på mitt jobb å särskilt lekhallen där hon härjade runt med dom stora barnen min lilla goding.

Efter jobb besöket drog vi till maxi för att köpa fleece ställ till Nellie men som vanligt kom vi försent fanns inte kvar i hennes storlek så vi får hitta nåt annat.
När vi kom hem så åt Nellie mellanmål sen stack vi till torp för lite shopping. Hon behöver ju en del saker inför förskolestarten.
Eftersom som klockan rann i väg å vi blev lata när vi kom hem så blev det pizza till middag. Å när vi som bäst satt å smaskade på våra pizzor kom min morsa å man och min lillsyrra på ett minibesök. Nellie goding visade vad hon fått å var så nöjd.
I morgon har vi inga planer än men jag tror jag å godingen ska va hemma på fm å bara mysa får ju passa på nu innan jobbet och dagis börjar. bye
Å javisst blev det cola idag med jag är hopplös.

Mysdag

Får börja med å tacka söta Angelicka för hjälpen lär behöva det mera gånger.

Dagen började inte på det bästa sätt hade världens huvudvärk så i med lite värktabletter.  .
 
solen lysste så gött så då kan man inte sita inne å häcka fast att huvudet hållde på å trilla av kändes det som .å för min lilla goding blir det inte roligt o m vi var inne för då skulle jag bara ville ligga i soffan å då får hon krupp på mig plus att C jobbar natt å ska sova på dagen så man försöker vara tyst för han skull så att  han får sova
Då bestämde jag mig för att vi skulle hälsa på Nellies dagis på fm lunch på stan i parken sen öf besök.

Nellies dagis.
 Eftersom jag tycker det ska bli jobbigt å lämna min goding så tyckte jag det var bra med ett besök. Å positivt blev det. Jätte goa var dom . Nellies inskolningsfröken var toppen. Nellie skola in sig själv med en gång prova det mästa. Cykla med en tjej lekte i sandlådan med mera. Det är väldigt skönt att hon är så framåt som hon är och att hon gillar andra barn så hon kommer trivas där. inte blygg å rädd den inte. Så vi ska ta och hälsa på mer innan inskolningen. Hon ville inte gå där ifrån.Det är ju ett bra tecken jag tror att jag kommer behöva mer inskolning än hon.haha hönemamman nummer 1. Det är jag det.
Sen efter dagis gick vi ner till stan köpte en sallad till mig och gick till parken för lunch mys mys var det å Nellie stumpan var så hungrig.
Sen när lunchen var uppäten gick vi vidare till öf. Nellie sov och jag fick röra fläsket.

Nellie vakna när vi kom fram och var redo för lek. Kompisarna Hampus och Nova var där och dom hade kul. Men det var mycket bebisar där å Nellie ville gärna fram å hälsa. Blev lte hårdhänt i mellan åt så man fick ha koll. Sångsamlingen var inte dugg lockande i dag utan Nellie drog i väg till rutchkannan i stället med sin vapendragare Hampus å Nova. Sen gick kompisarna hem å var det bara bebisar kvar det tyckte Nellie var jättetråkigt. Men vi fick vara kvar eftersom vi väntade på att C skulle bli klar med bil som har krånglat men nu är den fixad. Har en sån redig kille som fixar bilen själv så man slpper lämna in den. Men det är ju inte så många gånger som vi kommer att gå på öf eftersom man börjar jobba snart. så vi kommer gå till öf nån gång mer. Kanske redan i morgon eller torsdag får se hur vi gör.

i morgon ska vi besöka mitt jobb. behöver ju mitt Schemma hur jag kommer att jobba. sen får vi se vad vi hittar på har inte bestämmt än. bye
Jag erkänner det blev en cola idag med. fan jag har ingen karaktär alls.

Här kommer bilderna i i större storlek..

En arg NellieBästa kompisar Nellie å AnthonHär är våran busunge

BLÄ

Nu är det bara två veckor kvar sen börjar godingen på dagis. Konstigt eftersom jag själv jobbar på förskola så känner jag att det ska bli jobbigt. Skulle gärna vara hemma längre men ekonomin å fp dagarna styr. Så jag hoppas på stor vinst på lotto men det ser mörkt ut. Så är det nån som har en massa pengar så tar jag gärna imot några miljoner nemas problemas haha.

Så om tre veckor ska jag börja jobba å är det inte illa nog med att jag börjar jobba jag fyller tant samma dag fy faaaaaan vad har tiden tagit vägen jag va ju nyss tjugo. Bävar för morgonorna jag e sö trött å seg men nu ska man hinna med sig själv å godingen jag behöver gå upp kl 5 för att hinna som tur är blir det bara var tredje vecka som hon ska med på morgonen för dom andra två jobbar C eftermiddag så då kommer inte N behöva va så mycket på dagis utan mysa med pappsen och det är bra dom behöver vara mer med varandra själva utan mig för hon e mammas tjej

Vagnen ve ett lyckat köp vi gillar den alla tre. N sitter åsjunger i den så söt

Nu du Angelicka här ska drickas cola det är ju så synd om mig tanten.bye

Nellie godingen

imgp3430NellieNellieimgp3217 Här är vildjuret, ganstern och godingen Nellie även bästa kompisen Anthon är med han är en riktig goding. Nellie är sä kär i han. För han får en puss varje gång de träffas. Å det är bara han som får pussar av de barn hon träffar. På första bilden är hon så arg på sin mamma

Emaus

H a jag skrev igår att  å Nellie å Anthon gillade djuren så mycket på emaus tji fick vi. Dom var avisande å lite rädda ville inte alls klappa kaninerna. Hade mycket roligare på lekplatsen föruttom att godingen ramla bara för att jad står å tjatar och inte ser vad hon gör ajbaja mig. Vilken morsa hon har Nellie. Vi var flera mammor å barn. Angelica å anthon emily å lily och terese å  hampus. Så härligt mysigt hade vi med perfekt väder och härliga ungar.

Efter emaus drog vi till baby öppet på öppna förskolan. Kul å se alla barnen och föräldrar igen. Nellie härja runt även i dag. Bryr sig inte alls om mig. Lite tråkigt var på sångsamlingen att barnen inte fick rocka loss utan var tvungna att sitta knät på oss vuxna. Men annars mysigt.

Jag å Nellie fick storfrämmat sen hemma min ena bror kom på besök på sin mc kul kul.Men Nellie var rädd ville inte ge han någon kram. Men han fick en vink när han gick.
Nellie är so go fort hon hör en motorcykel så säger hon pappa. Hennes pappa kör motorcykel nämligen.
I morgon är Christer ledig härligt gott familje mys. Plus köpa ny vagn så kul.bye

i

Min dator jävel krånglar i försvinner ibland. bara så ni vet så stavar kag inte utan i. men det kommer nog bli andra stav fel i min blogg stavningen å jag är inte riktiga kompisar ibland. bye

Öpnna förskolan

Hej
I dag var jag Angelcka duktiga å gick runt slussarna medans dom små godingarna sov. Å härligt väder fick vi men vi slarva i slutet å köpte var sin cola aj baja oss.
 För alla som inte känner mig så älskar jag verkligen cola så himla gött. Andra tar kanske en kall öl till grillat men jag tar colan i alla lägen mumma. Men ska bli skärpning. När jag börjar jobba så ska det bara bli cola på helgen.
Sen efter promenad bar det  väg till öppna förskolan. Dom öppnade för hösten i dag. Och  dag var det stora barn annars har vi vart på babbyöppet. Men nu börjar ju godingen bl stor. Hon tyckte det var så roligt där. Härjade riktigt ordentligt. Är inte rädd för större barn utan knödde tillsammans med dom på rutchkannan. Så det kommer nog gå kanon på förskolan.
I morgon ska solen och värmen vara här så då drar vi och några andra mammor till Emaus å träffar djuren. Vi var där i början av sommaren å Nellie tyckte det var kul med djuren så det blir mysigt.

Ha nattnigen av stumpan tog bara to minuter i dag rekord men hon var super trött.
På fredag köper vi en ny vagn. Så nästa vecka vll gärna ha gå kompisar så vi får prova den riktigt.bye

Tisadag 18/8

Hallo. Andra dagen i min blogglv.
Bvc  i dag. stumpan hade gått upp lite i vikt och vuxit några cm. Våran goding har krånglat med maten nästan sen hon var liten så hon är en liten plutt. Men väldigt go.
Har inte hittat på så mycket i dag. Tog det lugnt på fm eftersom man har en liten buse på natten. Hon har hållit på å busat i en vecka  eller längre kommer inte ihåg på natten och det känns. Känner mig som en zombie.
Ef var vi en sväng hos Angelica å Anthon alltid lika trevligt å träffa dom.
Sen hem å diska (blä) vill ha diskmaskin NU. Men vi har så pyttit kök så det får inte plats.  sen  Laga mat med en gnällis. Humöret har inte varit på topp hos godingen men det är tänder på g. så då är det bara att gilla läget.
Gött i allafall att solen har hittat hit igen man kan ju hoppas att den stannar ett tag.
Ett kort andra inlägg men jag e så trött å vet inte vad jag ska skriva. bye

Bloggpremiär

Ja nu har jag fallit för tycket å ska börja blogga får se hur det går för jag å datorer är inte de bästa vänner så det kanske slutar med att jag kastar ut datorn. haha
Men kul å blogga å se vad man hittar på plus att följa Nellies framsteg. Man skulle nog börjat när hon var nykläckt men börjar nu när   hon är15 månader . Härliga unge älskar henne så. Vårat vilddjur. bilder kommer inom en framtid på henne.
Snart ska godingen börja på dagis å jag jobba (ångest) har inte längtat till mitt jobb utan har storttrivst att gå hemma med min goding. Njutit av varje dag. Älskar att vara mamma. Men men tillbaka till verklgheten måste man. för pengar behöver man för att leva i dagens samhälle å jag ska väl vara glad att jag har ett jobb att komma tillbaka till.

Dagens påhitt. på förmiddagen var vi hemma å lekte å städade. För min Sambo var det jobbtajm efter fyra härliga veckors ledigt. kändes konstigt att han inte var hemma  eftermiddags tyckte både jag å Nellie. Godingen gick runt å leta å ropa efter sin pappi. Sen efter pappi åkt drog vi till kompisarna Angelica å Anthon för lek å bus.  När vi var där tog Nellie  Anthons hand å pussa han så söööööt. Go ungar. Märks att dom har träffats sen det var små bebisar. Leker så bra  ihop.
  I morgon är det dax fär bvc för gangstern. får se om hon växt nåt. bye

Välkommen till min nya blogg!

Hej hej. Ha nu ska man börja blogga då jag som är så himla kompis med datorn ( NOT ). Bloggen kommer att handla om mig Maria min sambo  Christer och vårna underbara goding Nellie 1 år kan även bli några rader i bland om våran tjocka å lata katt Astrid.

RSS 2.0